Gość Anonymous Opublikowano 3 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2003 honda cb600hornet proszę o opinie myślę o zakupie takiej maszyny lub cb 750 lub bandit1200 co wybrać?działać będę na niej w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 3 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2003 Cześć!Z fajnych maszyn wybierasz. Nasuwa mi się tylko taka refleksja, że te maszyny są absolutnie nieporównywalne. Taki przekrój od klasyki do prawie muscle bike. Po prostu moim zdaniem każda sie do czegoś innego nadaje. Do turystyki najlepsze chyba będzie CB750.PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2003 hornet to małe jak skuterek ,cb już swoje lata ma ,a bandit dobry do wszystkiego... mocy niebrakuje i poświrowac można... ale najdroższy z wymienionych.. Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 Kolega potrzebuje maszyny do miasta. Chyba jednak CB za ponadczasowość 8) :D , ewentualnie Hornet za "wodę" :) :D PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_xj Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 jo!Tydzień temu sprzedalem xj600.Miałem podobny dylemat. Wybierałem pomiędzy hornetem 600 (2001r z owiewka) Fazerem 600 (2001r) oraz ZR7s (naked z owiewką).Oglądałem, jeździłem po komisach, salonach i ..................kupiłem fazera od I właściciela z salonu w idealnym stanie.Yamaha jest bezsprzecznie najlepiej wykonana w detalach, jest bardzo ładna (kwestia gustu oczywiście). Hornet ma jak dla mnie superobciachową (szeroką) tylnia oponę oraz kilka defektów wykończeniowych (np. fajansem zalatuje ułożenie wiązek elektrycznych) oraz drogi serwis.Kawasaki generalnie podobało mi się ale ma 5biegów i ........... jakoś się zraziłem. Poza tym z xj600 byłem niesamowicie zadowolony P.S.niech w końcu zrobi sie ciepło bo mam gwarancję do początku kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 Kolega potrzebuje maszyny do miasta. Chyba jednak CB za ponadczasowość 8) :D , ewentualnie Hornet za "wodę" :) :D PozdrawiamDyziokażdym z tych motorów po mieście pojeździsz ,żaden niema długiej jedynki żeby sie meczyć w korkach na połsprzegle..bandit ma taki mocny dół że niam różnicy czy 1 czy 2 jest wbite ..w końcu ma ok 90 nm Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 Cześćszramer, ty chyba zakochałeś się naprawdę :lol: :lol: :lol: ten na zdjęciu to twój :?: Też się zakochałem :) :D PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 boję się że cb 750 i bandit1200 będą mało poręczne w mieście (ich waga)ale z drugiej strony ich silniki mają wyższe momenty obrotowe.Miałem w zeszłym roku gsx600f i była trochę ciężka jak dla mnie kiedyś posiadałem wyścigową hondę 250 i ona była super do miasta tylko troche słaba(ok45KM).Proszę piszcie co myślicie bo muszę się w ciągu 2 tygodni zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 Cześć!A nie myślałeś o ZR7. Fajny motorek, dość lekki i poręczny.PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 myślałem o zr7 ale honde i suzuki miałem a do kawasaki nie mam zaufania.w japońcach mam kolejność: hond yamaha suzuki kawasaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 ja mam podobne podejście ale :Honada cb750 słabiutkie ,a big one jakiś niepopularny i trochu wad było szczególnie silnik praca niezachwycałYamaha to nic niema bo xjr1200 to stare i brzydkie a xjr1300 za drogiezostaje suzuki z banditem i gsx-ema kawasaki to zrx ewentualnie..... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 ja mam podobne podejście ale :Honada cb750 słabiutkie ,a big one jakiś niepopularny i trochu wad było szczególnie silnik praca niezachwycałYamaha to nic niema bo xjr1200 to stare i brzydkie a xjr1300 za drogiezostaje suzuki z banditem i gsx-ema kawasaki to zrx ewentualnie..... Może nie przesadzajmy z tym "słabiutkie" Powyżej 60 KM i pojemnośći 750 to własciwie każdy ma "ducha". Z tego co wymieniłeś to njbardziej podoba mi sie INAZUMA bo XJR jak wyżej, a Kawasaki ZRX 1100 i 1200 jakieś takie bez chromów i ten "dziwny" wahacz - jedyny plus to "woda". Ale wszystkie piękne 8O 8O 8O 8O 8O 8) PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi