Harnaś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Mam pytanie jakie jest sprzęgło w jawie LUX, takie jak w TS aluminiowe czy takie jak w Czesi metalowe ? Bardzo ważne !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Takie samo jak w CZ - dane z serwisowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 A nie wiecie może jak jest z montażem sprzęgła CZ do TS-ki. Co trzeba wymienić i co ewentualnie przerobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 NIC , jak masz kompletne sprzeglo do CZ to bedzie pasowac do jawy, zalozylem i bylem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Popieram - konstrukcja ta sama tylko materialy inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Jedyne co musisz zrobic to jak bedziesz przekladal to musisz miec tuleje do kosza od sprzegla.. W jawie de lux jest tyleja taka jak w cz (mniejsza) niz w jawie ts 350. Koszt takiej tulei to okolo 10 zeta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 ja bym nie prezsaedzal z tym kosztem ,bo mnie wynioslo to max 5zl , ta tuleja to nic specjalnego, i mozna ja dostac od razu z koszem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 No ja tylko podalem koszt ile to u nas w krakowie sobie zlodzieje licza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi