pajos Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 witam.widzialem na kilku zdjeciach tarczowe hample w junaku.przod ok bo nie ma z tym problemu jesli ktos ma przodek od mz ale co z tylem.kolo 15 i tarczowka.moze ktos to juz robil albo ma jakies opisy jaka tarcz zastosowac itd.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Moze to był nowy Junak Milenium, widziałem ETZ 251 z dwiema tarczmi z przodu i z jedna z tyłu (normalna ETZ 251, rocznik ok. 87-89). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajos Opublikowano 24 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 nie to nie byl nowy junak tylko m10.wydaje mi sie ze pompka byla od mz ale nie wiem od czego tarcz i zacisk no i jak zamocowac tarcz na bebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 a od czego masz to koło 15.tarcza i zacisk mogą być od mz.tylko trzeba troche pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajos Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 kolo jest od junaka szprychowane na felge syrenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 i jak zamocowac tarcz na bebnieDo tarczy są specjalne piasty nie da się dokręcić tarczy do bębna hamulcowegoNie bardzo jest tak miejsce na takie rzeczy. kolo jest od junaka szprychowane na felge syrenkiZnaczy bęben jest Junakowski a felga syrenki Możesz dorwać tylnią piastę od innego motocykla przystosowaną do hamulca tarczowego. Czy w ogóle warto bawić się w tylni hamulec tarczowy? Nie lepiej zadbać o bęben? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 może poszukaj jakiegoś starego koła od japończyka z przystosowniem do tarczy,a jak się chcesz troche pobawić to kombinuj z jakimś kołem,a tylne koło od 251 nie pasuje do Junaka,to koło da się przerobić na tarcze z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajos Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 pokabinuje jeszcze i dam znac czy cos udalo mi sie zrobic bo koles od ktorego to kolo kupilem mowi ze dlatego sa otwory w tym bebnie bo tam byla zalozona tarcz.ciekawe jak on to zrobil.zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 ja mam pare zdjec z tylnim kolem z tarcza bazujac na piascie od jaskaale jak to jest poprbione to niewiem jak chcesz to dam ci te fotki a najlepiej jak bys pogadal z joem z forum dam ci do niego nr gg on ma tarcze ztylu zrobiona napisz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajos Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 napisalem.mam nadzieje ze uda sie to zrobic bo na pewno beda lepiej hamowac niz zwykle tym bardziej gdy nozki sa wysuniete do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 a nikt z piszacych nie mial lub niema tarczy przy kole ?ostatnio widzialem na allegro jakiegos chyba rozowego junaka z tarcza z przodu bazujacego z kola jaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajos Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 widze ze chyba tylko ciebie ten temat zainteresowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 ano tak chyba bywa :Pa jak zdjecia podobaja sie , jakie pomysl podłapałes ?mozemy pomyslaec 8) jak to sensownie by zrobic a itak wyjdzie w praniu :Ppozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajos Opublikowano 3 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 mam juz pewien pomysl jak to zrobic.mam tarcz od poloneza i zacisk ktory bedzie zamocowany na wachaczu.nie wiem tylko od czego zamontowac pompke.musze sie na zlom przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Ja też miałem Junaczka, ale dla mnie przerabianie hamulców na tarczowe zwłąszcza w tym przypadku mija sie z celem.Lepiej zainwestowac w doprowadzenie jego własnych hamulców do porządku a wtedy hamują porządnie. DO tego motocykla nic więcej nie trzeba. No chyba ze chcesz mu nadac indywidualny wygląd. Tylko sie zastanawiam - zmieści sie tarcza do tyłu? Nie trzeba przerabiać wahacza?Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi