Gość Dori Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 W takim razie możliwe,że już znam "źródło" ale nie będę się wypowiadać za producenta :(A pomysł i tekst naprawdę ok :) PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mozemy zaczac od takich naklejek, o bilbordach zapomnijmy bo panstwo woli przeznaczyc pieniadze na akcje "pijany kierowca" ( ich mamy znacznie wiecej) Jak mozecie skołować wiecej takich naklejek to znam pare osoby ktore by je nakleily. Mozna by sie zwrocic do zarzadu ruchu drogowego (autobusy miejskie) o pozwolenie naklejenia na nich takich zoltych ostrzezen. Sadze, ze w kazdy miejscie obklejenie 90% autobusow nie przekroczylo by 300 zł (zakladajac , ze kosz jednej naklejki nie przekroczyl by 50 gr) i paru godzin ( po 4- 5 zajezdnie autobusowe na miasto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Co do tych bilbordów to jesteście w błędzie ponieważ już ładnych parę lat temu koło dróg stały takie ze zdjęciami totalnie zmasakrowanych samochodów i wymonym opisem, więc wiele wody w Wiśle nie musi upływac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 ...sa naklejki"motocykle są wszędzie" zgadza się, a do tego są znacznie większe, niż typowe znaczki motocyklowe, naklejane na samochodach. Wyglądają fajnie, tylko te małe literki średnio widoczne z daleka, sam pomysł - bardzo OK :) Zgadza się Dori, to naklejka naszej produkcji, nie wiem tylko czyj samochód. Być może kogoś z mojej grupy, ew. kogoś kto zanabył sobie takie cóś... A poważnie, to myślę, że tak, bo w przeciągu tygodnia widziałam je na dwóch samochodach, więc możliwe, że to jakiś ostatni "hit" Hit ma miejsce od około 3 lat. Naklejki produkujemy na nasze i znajomych samochody. Nakład nie jest zbyt duży więc niestety nie można ich rzucać na ulicę jak ulotki ze względu na koszty. Ostatnio "wyszło" ich chyba ok. 150 sztuk :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 a co trzeba zrobic zeby nabyc taka naklejke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ło matko :!: :) Gdyby chodziło o jedną naklejkę to po prostu poprosić. Natomiast zdaję sobie sprawę z tego, że jak znajdzie się jeden chętny, to potem zaraz drugi itd. Naklejek zostało jeszcze trochę. My nie chcemy zarabiać na tym, chcemy w jakikolwiek możliwy sposób poprawić bezpieczeństwo motocyklistów w ruchu miejskim, natomiast koszt jedej sztuki to ca. 2 pln. Zatem jeśli mowa o Wawie to po prostu spotkać się, podklepać dwie blaszki na rzecz kolejego nakładu i ju. Z dostawą na odległość będzie powien problem - koperty i znaczki zwrotne... :? Ale jak komuś bardzo zależy... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 A!ntek, mozesz dać kilka sztuk Norbiemu, On pewnie bedzie u mnie jakoś niedługo w pogadać. Ja je sprzedam bez zysku za te 2 zł i po sprawie. Kilka sztuk się rozprowadzi, czy kilkanaście, na pewno kilka osób będzie chętnych. Ja sam wezmę, bo moja najlejka motocyklowa na szamochodzie się z deczka zeszmaciła. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Dajcie chłopaki Pawłowi jedną i dla mnie, kiedyś tam do niego wpdne na bro 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Hit ma miejsce od około 3 lat. Naklejki produkujemy na nasze i znajomych samochody. Nakład nie jest zbyt duży więc niestety nie można ich rzucać na ulicę jak ulotki ze względu na koszty. Ostatnio "wyszło" ich chyba ok. 150 sztuk :) Tak napisałam,że chyba ostatnio się pojawiły, ponieważ wcześniej ich nie widziałam :Da!ntek zamawiam dwie :( Czy mogę odebrac w sobotę lub niedzielę wiesz gdzie? :D ( na zakręcie ofkors ) PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 pomysl przedni, ale my jestesmy iles lat za niemcownia :| policzmy od dzisiaj 10 lat to pewnie i u nas sie uda... Śmiem twierdzić, że 10 lat do tyłu to my jesteśmy za Słowacją. W jakości dróg pewnie niedługo, jeśli już tego nie uczyniła, przegoni nas także Białoruś bo Łukaszenka ostro się wziął za ich budowę. Do Niemców to nam pewnie i wieku za mało :) U nas ten pomysł nawet jeśli się by przyjmął nie zda egzaminu :!: Dlaczego :?: Bo te bilbordy po prostu nie będą widoczne. Niemcy przyjęli zasadę nieumieszczania żadnych reklam przy drogach, a jedynie bilbordów ostrzegawczych. Natomiast u nas nasrane jest tego tyle, że aż się chce wymiotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Natomiast u nas nasrane jest tego tyle, że aż się chce wymiotować. Nie zawsze, czasami bieliznę damską reklamują :-). Tak na serio to rozprasza, bo można się zapatrzeć w cycki i dzwon gotowy :twisted: Czssami faktycznie od reklam można oczopląsu dostać. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 A jak szukasz nazwy ulicy albo jakiegos warsztatu to zamiast do strzału trafic to jedziesz i czytasz jakies pierdoly zamiast skupic sie na jezdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Hej to po ile wychodzilo wam wydrukowanie 150 naklejek ?? bo rozumieme ,ze hurtowo taniej wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 No, jak się weźmie z 5 tys. sztuk to pewnie taniej wyjdzie. A tak BTW to widzę masz już 23 lata, jesteś dużym chłopcem to pewnie wiesz ile to jest 150 razy 2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 myśle, że jedynym rozwiązaniem byłoby porozumienie importerów motocykli wraz z władzami miasta, co skończyłoby się partycypowaniem w kosztach.I teraz tak, ...towrzone są fajne bilboardy prezentujące nowe modele mocotykli w sytuacji związanej z autem... np. w lusterku katamaranu widać świecące ślepia R1 i gdzieś obok, napis "pamietaj, że jestem tuż za Tobą..." alb inne tego typu. Jak już miasta mają być oklejane wszystkim co pierze, myje, fajnie wygląda, zmywa i mrozi, to czemu nie wcisnąc gdzieniegdzie takich billboardów, i wilk systy i owca cała.Miasto pewnie na to nie pójdzie bo szkoda im kasy. Stosują taktykę naturalnej selekcji chyba, prawo drogowe = prawo dżungli.Ci którzy chcą żyć będe jeździć ostrożnie i bedą pilnować się za wszystkich dookoła, a cała restza się nie liczy. Szkoda, że tak jest i tak będzie, ale cóż takie zycie. Jak na razie w naszym kraju motocykliści uważani są za dawców, samobójców, szaleńców, zabójców i innych przestępców, którzy na dzien dobry winni być eliminowani. Niektórzy nawet twierdzą, ze nawet dawców z nas nie ma, bo czasem niewiele da się wyciągnąc z kogoś, kto ma uszkodzone wszystkie organy wewnętrzne, ech to życie, ech Ci ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi