wueska Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 niechodzi o złe paliwo ale o jego oktanowość :D(98 jest odproniesza na tzw. "spalanie stukowe" stosuje się ją w silikach o dużym stopniu sprężenia). teraz sprawa ortografi niewiem czemu ale na koputerze praktycznie niezwracam na to uwagi:/ zwłaszcza jeśli pisze szybko :/ jako normalny uczeń w szkole z dyktand mam 4(nigdy wyżej i bardzo żadko niżej). p.s. przeprosiłem, poprawiłem i dalej źle :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Większość osób pewnie pisze szybko na klawiaturze, ale trzeba patrzyć na post przed wysłaniem i poprawić ewentualne błędy. Ja przynajmniej tak zawsze robię. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 zależy czasem śpiesze się gdzieś i poprsotu nie popatrze na post przed wysłaniem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi