hodscha Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Wlasnie 10 min temu zszedlem z virago 535 (jeszcze dupa ciepla od tylnego cylindra :). Virago: 1. Male toto jest (mam 187cm/95kg)2. Dziwnie gibie sie na zakretach i malych predkosciach3. Fajnie burczy i sie blyszczy. Dnieper z wozem: 1. Duze toto jest (mi wygodnie,kobicie tez-mala nie jest)2. Wygodniej mi sie tym jezdzi3. Fajnie burczy i sie blyszczy, do tego jeszcze steka,strzela,grzechocze i czasami kapie, pali dwa razy wiecej i co chwila trzeba dlubac Ogólnie bardziej paasuje mi się dnieper :) PS: jestem trzezwy,nic nie bralem i nie biore, nie jestem zboczony ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 JA TEZ WOLE JEZDZIC NA RUSKIM SPRZECIE :)JAK KAZDY MOTOR MA SWOJE WADY I ZALETY ALE LUBIE GO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodscha Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 pierdzi smierdzi kapie na buty i asfalt i sie psuje, ale ma swoja dusze....kacapska dusza, ale jednak coś.. poza tym za virago nikt sie nie oglada, a za moim tak :) :) Na pewno kiedyś będę zmieniał dniepera, ale na pewno coś wiekowego i z duszą właśnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 ja tam ani za tym ani za tym nie jestem, obstaje natomiast za M-72....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 kacapska duszaMógł być to rozszerzyć. Co znaczy dla ciebie kacap?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodscha Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 MOC: ja tez mam "ała" na M-72, niestety nie było zadnej w pobliżu, albo chcieli tyle co za Virago `93, więc chciałem sobie porównać... Kacapska dusza? sam nie wiem skad mnie sie to wzielo 8O Moze powinno byc Kozacka :) Poza tym virazka nieprzyjemnie sie prowadzila na lukach i w momencie lekkiego ruchu kierownica walila sie od razu w zakret. No i do Virazki nie zaladuje kandydatki na zone i jej zakupow,grilla i zapasu miecha nad jezioro :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 kacapska duszaMógł być to rozszerzyć. Co znaczy dla ciebie kacap?? Kacap to Rusek poprostu.Kiedys na nich sie tak wołało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ja wiem co to jest kacap. Tylko jest inna sprawa związana z tym słowem której tu nie chcem poruszać. Nie odnosiła się ona tylko do ruskich. Ale ok nie bede wnikał w to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ogólnie bardziej paasuje mi się dnieper Na muj gust jedyny słuszny wybór :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Na Virago 535, facet o wzroście 170 cm, wygląda już na ciut za dużego, a gosć przeciętny 180cm, to jakby na kozie jechał. Pozatym taki mały motocykielek bez ramy (bo tam kawałki ramy sa do silnika poprzykręcane), z mięciutkim zawieszeniem o malutkim skoku i bakiem zdaje sie 8 litrów, nadaje się (moim zdaniem) dla chudej laski, a nie dla faceta. Zaraz mnie Viragowcy zlinczują, ale nie podoba mi sie cała seria Virago, nawet 1100. Cóż poradzę... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuber Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Bierz Dniepra staryyy :] Mój brat miał i był superrr...2 rury wydechowe zastąpione nowymi tłumikami od traktora:] , nasz sąsiad wciąż ma i jest bardzo zadowolony (przerobiony na choppera).....najlepszy w nich jest odgłos :] Polecam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi