Maly-PMI Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Po sezonie kupuje jakies enduro 125. Mam jakies 3500zl. Wiem, ze DT spokojnie dostane za to 90-94 rok. I walsnie DT mi sie najbardziej podobaja. Ale chcialbym sie dowiedziec co wy myslicie o roznych enduro 125. DT,KMX,CRM,DR,TS.... Jak z czesciami?? Eksploatacja?? Naprawy?? Przeglady?? Wymiany?? Po prostu wszystko chcialbym wiedziec.Dodam, ze nie bede go oszczedzal w terenie, nie jakims trudnym, po prostu enduro, lekki teren (las) wyskoki (2m w gore).Thx za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Uuuu, za 3,5 tyś zł to może być troche ciężko o dobry sprzęt. DT 125 to fajna sprawa, ale to jest krowa więc jak chcesz ostro szaleć to może lepiej pomyśl nad czymś lżejszym np. Aprili RX 125.Pozdro, Mr.Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Ale rx to wloch a z czesciami do wlochow nie bardzo w Polsce :/ a jak sa to z kosmicznymi cenami.DR tez odpada bo po pierwsze jest brzydka a po drugie 4-sów 125 to slaba.Nie bedzie ciezko, teraz sezon a juz 3 wyczailem ktore moglbym wziac za ta cene. W jednej 3500 by wyszlo z oplatami (sprowadzona 91r) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Jeżli chcesz osrto w terenie to RX albo CRM bo lepiej na teren sie nadają od DT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Strzalek a jak to jest z masa,moca,spalaniem oraz wymianą tłoka w crm i rx?w crm jest nikasyl?jakbys mial porownac te motocykle pod tymi wzgledami.prosze o opinie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Strzalek a jak to jest z masa,moca,spalaniem oraz wymianą tłoka w crm i rx?w crm jest nikasyl?jakbys mial porownac te motocykle pod tymi wzgledami.prosze o opinie Jeżdzlem crm ale co sie okazało to ma cylinder 160 poliniego i dlatego zrała tak ostro taką zwyczajną nie jeżdziłem. RX jezdziłem zwykłym i lepiej sie kręci niż Dt pozatym najlepsze zawieszenie ma w sowoej klasie- najotrzesze zwykłe enduro. CRM też zawieszeniowo jest lepsza od DT. Co do nikasylu to przecież to nie wyczyn i spokojnie przejeździsz na jednym tłoku ze 2 sezony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Nie przesadzajcie z tą DT 125, przecież to fajny sprzęt, koleś nie chce jeździć wyczynowo albo naginać niewiadomo jak, na leśnych drogach bez jakiegoś hardcorowego terenu DT poradzi sobie bardzo dobrze, musi być tylko w pełni odblokowana i mieć dobre opony wtedy sporo potrafi, poza tym koszty zakupu i eksploatacji są napweno niższe niż w przypadku RX i CRM, no i z tego co pamiętam Maly-PMI jeżdził wcześniej DT 80 więc DT 125 R która ma moc ponad dwa razy większą z pewnością mu wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Musisz sprecyzować do czego jest Ci potrzebne moto. O RXa za 3500 będzie ciężko, o CRM tak samo.A DT za 3500 raczej wyrwiesz i to z rocznika powyżej 1989. czyli w nowszej budzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 O piękny RX: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVW sam go chciałem łyknąć ale zadaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Prosze was o pomoc !! I jest to bardzo pilne. Nigdy nie mialem doczynienia z ebayem tylko dzisiaj pierwszy raz. Czy ktos kupowal i sprowadzal z tamtad moto ?? Zalazlem pelno Yamszek DT 125 roczniki od 94 do 97 za od 1 do 400 euro. Czy jest mozliwe kupienie tam takiej DT za gora 500euro?? Wiem ze to jest licytacja i wlasnie nie wiem czy dam rade. Mnie by bardzo zadowolila chociaz rok 94 za 400 euro. Czy to jest mozliwe?? Czy trzeba sie tam zarejestrowac?? Prosze o wszystkie info. Dzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 ja kupiłem z www.ebay.de musisz sie rejestrowac ale teraz mozesz tez z polskiego ebaya www.ebay.pl (rejestracja jest łątwiejsza masz wszystko po polsku).licytujesz wygrywaasz jedziesz masz 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 A ktory rok kupiles?? I za ile?? Dzieki ci bardzo :D [ Dopisane: 27-06-2005, 13:27 ]Jak sie zarejestruje na ebay.pl to moge tez korzystac z niemieckiego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 ja kupiłem yamahe dt 80 lc2 pierwszy własciciel,ja jestem 2 a pierwszym w karju.przejeachane 9500.95 rok stan jak z fabryki (moze dlatego ze stała chyba z 5 lat) z transportem dałem 1600 zł.a do teraz mnie wyniosła jakies 2400.wymieniłem klocki,wszystkie płyny,opony,linke.trzeba wiedziec co kupowac i sie nie spieszyc.nie napalaj sie zbytnio i poczekaj na okazje.jak widac mi sie trafiła niezła.aha!najlepiej kupic moto wyrejestrowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 najlepiej kupic moto wyrejestrowane.Zęby Ci niemiec mógł sprzedac to musi być wyrestrowane u niech to si enazwya wymeldowanie czy jakoś tak i musisz miec ten kwit żeby ją w Polsce zarejstrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Dzieki. Z tym wymeldowaniem to mniej wiecej wiem bo tak samo jest z samochodami a moj brat sprowadza. Tylko jeszcze jedno pytanie. Widzialem pare dt 97r za 400 euro ale to jest licytacja i czy dam rade za tyle taka kupic?? Niemiec ja sprzeda za 400 euro?? Bo to ze sprowadzeniem i zarejestrowaniem wynieniesie ok 3tys zl a w polsce licza sobie ok 5tys zl. Czy ktos juz kupil taka DT za ta cene?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi