Strzalek Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Dt'tką nawet skacze sie nie tak źleTeż tak kiedys myslałem dopóki na cr sie nei przesiadłem. Pojechałem ta nor i skakanie zrobi9ło sie o wile prostsze a odległości zniacznie większe mimo że mi wydawało sie to dużo prostrze ( nie ma ego uczucia przy ladowaniu jak na dt ze niby przeskoczyłes wielki kawał a tu okazuje sie ze 2 metry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Też tak kiedys myslałem dopóki na cr sie nei przesiadłem. Pojechałem ta nor i skakanie zrobi9ło sie o wile prostsze a odległości zniacznie większe mimo że mi wydawało sie to dużo prostrze ( nie ma ego uczucia przy ladowaniu jak na dt ze niby przeskoczyłes wielki kawał a tu okazuje sie ze 2 metry) ale przyjemnosc z lotu na jakims lajtowym endurko typu KMX czy DT bedzie zdecydowanie mniejsza niz ze skokow na YZ czy CR. Wlasnie to miałem na mysli :) . Chyba dzis do kumpla dojda tarcze sprzeglowa do YZ to odpalamy ja i sie zobaczy jak to lata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Mi chodziło troszke o co innego a mianowicie że jak Dt skoczysz 2 metry to wydaje Ci sie ze to nie lada wyczyn bo az tak mocno pracowało zawieszenie a i czuc ladowanie a 2 metry crosowym motocyklem to pestka. Skoczysz i tego nie odczujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 2 metry crosowym motocyklem to pestka. Skoczysz i tego nie odczujesz.Na CZ125(516) też ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka1987 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 musisz sprobowac :D ja na xt sobie skacze nisko narazie i to mnie bardzo rajcuje :D w koncu tego typu motocykle czyli klr, xt, dr sa przeznaczone bardziej do turystyki troche terenowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 No fakt :D Może faktycznie zadaje głupie pytania, ale kiedy oglądam filmy o mx motocykle crossowe sprawiają mi wrażenie idealnie lekkich, dosłownie jak rowery o niebagatelnej mocy, a niestety CZ sprawia mi wrażenie ociążałej. A z drugiej strony Czeskie dzieło techniki jest jedynym fullem na którego mnie stać!! Powiedzcie mi czy CZ na serio są tak ociążałe czy to tylko złudzenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 A co to znaczy ociezale? dla 516 serisowka podaje 99kg, dla mnie motorek wydaje sie lekki , a ze zawieszenia nie takie jak w japonii to juz inna sprawa. Na pewno ciezej sie prowadzi niz jakas tam standardowa japonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 A co powiecie o dr 350 z up-sidedownemz przodu...można sobie troche pofolgować czy średnio...? wejdz sobie na www.bikepics.com i poszukaj tam fotek DR350Skoles nia lata ponad 2 metry nad ziemia,na taka DR sie czaje po wakacjachmasz taka? ile dales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi