motomaniak Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Witam mam niestamowity problem -JEżdze skuterem Cpi POPcorn z 2003 roku ma przejechane 10 tyś i nagle w trasie zaczeło mu cos szumieć ;/;/ nie wiem co to myślałem że może łożyska na wale ale tak z minuty na minutę ??? co dziwne jak jest zimny to idzie dobrze dopier po rozgrzaniu -jakieś 2 minuty jazdy nie chce wogule iść że tak powiem traci moc cos mu zaczyna szumiec w silniki pomórzcie i jak macie to wyslijcie jakąs instrukcje budowy tych wszystkich podzespołów bo się gubie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Nie ten dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zapraszam na www.skutery-tuning.pl lub na www.skutery.netTam znajdziesz odpowiedz na pytania Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi