Baron Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Z tym, ze musisz byc dobrze przygotowany fizycznie. Jakby nie było to 400km w 2 dni. To jest dużo? Jeżeli chodzi o amatorską jazdę i dobrą zabawę? Chyba nie. Przynajmniej mi się tak wydaje. Ja swoim XT-kiem jeździłem cały dzień po lesie od 10-ej rano do 20-ej wieczorem z przerwą na obiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 i ile kilosow zrobiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Filu napisał: Z tym, ze musisz byc dobrze przygotowany fizycznie. Jakby nie było to 400km w 2 dni. To jest dużo? Jeżeli chodzi o amatorską jazdę i dobrą zabawę? Chyba nie. Przynajmniej mi się tak wydaje. Ja swoim XT-kiem jeździłem cały dzień po lesie od 10-ej rano do 20-ej wieczorem z przerwą na obiad.Jazda w rajdach wykoncza naprawde fizlycznie. Trzeba ostro jechać cały czas. NIby wydaje sie mało km ale jest czesto duo przepychania i wyciągania motocykla z błota lub rzeki a czas leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Z tym' date=' ze musisz byc dobrze przygotowany fizycznie. Jakby nie było to 400km w 2 dni.[/quote'] To jest dużo? Jeżeli chodzi o amatorską jazdę i dobrą zabawę? Chyba nie. Przynajmniej mi się tak wydaje. Ja swoim XT-kiem jeździłem cały dzień po lesie od 10-ej rano do 20-ej wieczorem z przerwą na obiad. LOL 8O Ty chyba nie wiesz o czym w ogóle mówisz.Co z tego ja też jeżdze na treningi cały dzień na poligon i to jak niebo a ziemia po pierwsze bo robimy srednio koło 120km w cały dzień, ale to zupełenie inna jazda tak jak i twoja pewnie zatrzymujemy się itp.A na rajdzie trzeba cały czas ostro zapier****** a nie pyrkac, nie ma czasu na odpoczynek.Nie wiem, chyba jeździsz po ulicy skoro sądzisz, ze 400km to mało.Moim zdaniem to bardzo dużo a motocyklem crossowym to wręcz ogromny dystans jak dla mnie. 400km to ja mam bliżej do krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Filu i inni dobrze mowia. Gdy bylem za zawodach wlasnie cross country to byl dystans hmmm pole dlugosci ok 3Km (niewiem dokladnie) i ostre zapierdzielanie w 2 godziny :) Wierz mi ze mialem dosyc, a co dopiero dystnas 400KM :roll: spokjnie ( czyt. lajtowo) nie pojedziesz na zawodach bo nikt nie chce byc ostatni :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi