COBAR Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 witammam do przywiezienia moto z Hannoveru,a nie bardzo mam czymczy jest moze ktos kto sie tym zajmuje :?: prosilbym o ewentualne namiary PILNE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Jakby co to mieszkam k/Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Witam , 3 miesiące temu miałem podobną sytuację. Sprawę załatwiłem w końcu sam. Pewnie jestem w lepszej sytuacji , bo mam samochód (no może jakiś kolega, rodzina), więc reszta to już pestka. Montaż haka 400 PLN (może pożyczony będzie miał) , wypożyczenie przyczepki 40 PLN za dzień. Potem tylko wyprawa. 2 dni i jestes w domu.Od znalezienia ogłoszenia na mobile do wyprawy dwa dni.Proste. Kawasaki ZR7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 ja lecę w poniedziałek do niemiec po moto ,jak ci pasuje to dzwoń 602322235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Cobar... z Hannoveru czy z Neustadt am Rubenberge? 8) 8) Ktory sprzęt wypatrzyłeś? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 dobry temat 8) 8) ja tez chce sprowadzic sobie SV-ke (albo zlecic sprowadzenie ) Gdyby ktos sie wybieral, albo chcial przyjac takie zlecenie - prosze o info na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COBAR Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 chwilowo nieaktualne... :banghead: moto byl na ebay.de ,ale przegralem licytacje :cry: a co do sprowadzenia to okazalo sie ze kolo z mojej firmy przywiezie mi moto z Hanoveru za 600 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooSu Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 właśnie sam się zastanawiałem ile ściagniecie moto z Rzeszy moze kosztować. Może ktoś byłby chętny ściągnąć moto na zamówienie albo jakies przeze mnie upatrzone na mobile.de ???? Prosze o info w temacie lub na PW. PS. Dosc pilne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikeusa Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Polecam:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...sa+motorbikeusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi