adam87 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Witam.A gdzie mozna kupic tłoki??Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 www.danmot.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Nie działa mi ta stronka:(.Jest cos jeszcze najlepiej okolice.Pozdrawiam.Gdyz rozkrecilem głowice w mojej yamaszce a tu jeden tłok pekniety ;(.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Gdyz rozkrecilem głowice w mojej yamaszce a tu jeden tłok pekniety ;(....A jaki motocykl konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 No wlasnie o to chodzi ze rama jest od czegos innego a silnik Yamaha 2 cylindrowy 250 nigdy czyms takim nie jezdzilem a motocykle....;) kasy duzo tez nie mam wiec kupilem takie cudo:/ jakis wynalazek za grosze fotke moze wstawie jak go skrece . dowiedzialem sie ze dorobienie tłoczku kosztuke ok 160zł bez pierscieni wiec chyba tak zrobie ,fotka moze bedzie po skreceniu:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 moze yamaszka TTR one mialy 2 gary po 125 czyli razem 250...czy sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Hmmm zobaczycie fotke to naprawde wynalazek:) kurcze moze gdzies znajde-dobrze by bylo wieciec co mam. [ Dopisane: 24-09-05,11;23 ]wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 A może yamaha tdr 250??http://www.allegro.pl/show_item.php?item=634829202 gary, 2sów, chlodzony cieczą. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Mam inne dekle a rocznik chyba 1990 . We wtorek zamowie tłok i pierscienie tłok dorabiany 160zl ;) pierscienie mam albo kupie nowe wiec fotke moze dam w sobote, niedziele pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 A może yamaha tdr 250?? kurde mi sie z TTR pomylilo ;pa to przeciez TDR 250 mialy 2 garyjaki zonk.. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi