MrsMarthy Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Myślę, że jest duże zapotrzebowanie na specjalistów oceniających dobranie postury kierowcy do rodzaju (a najlepiej marka model) motocykla. Na tym można zbić miliony patrząc na ilość pytań w tej kwestii. Weź człowieku znajdź, usiądź i oceń. I daj spokój bo takie pytania są górnolotne w wieku 8 lat... a nie 38. Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez MrsMarthy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Uwielbiam takie tematy. Gość sam nie wie czego chce, a piętnaście osób próbuje podrzucać mu propozycje ni z gruchy ni z pietruchy i dzień pracowy jakoś leci... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Pewnie Martusiu co tam nie dobierać qnia pod swój gabaryt.... Ja przy 191 wzrostu i wówczas jakiś 95 kg wagi jeździłem na 535.... Da się... To, że przerobiłem pół kunia i z 535 silnik i waU w wachaczu został to szczególik... Dało się? No pewnie... Czy komuś polecę? Nikomu kto ma choć zbliżony którykolwiek gabaryt do mojego... Ale co tam... Przecież to nie ważne ile waży/nierzy... Ważne co chce... A tutaj Kolega mniej/więcej napisał co chce... I w tej kasie to może sobie Rometa poszukać... Bo nawet dobrej Aquili nie kupi... I to mu usiłujemy przekazać... Albo zweryfikuje swoje możliwości finansowe... Albo zweryfikuje swoje chęci na dany typ motocykla... I tak Waga i Wzrost ma znaczenie przy doborze motocykla. Szczególnie jeżeli ma Ci nie przeszkadzać w jeździe i ma być pewnie i komfortowo... Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez quasimodoo Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi