shab Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Powiedcie mi coś o Kawasaki Gpz 500. czy opłaca się go kupować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Powiedcie mi coś o Kawasaki Gpz 500. czy opłaca się go kupować??tak.bez względu na cenę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shab Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 A naprawa jest trudna?? Czy można samemu coś zrobić czy zaraz trzeba zaprowadzać do serwisu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolec Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Kolega sql jaja sobie z Ciebie robi.To czy warto kupić motocykl, czy nie zależy od wielu czynników jak na przykład STAN TECHNICZNY, WIZUALNY, ROCZNIK, EWENTUALNE PRZYGODY... Sam rozważałem zakup tego bika 8) Jednak zakochałem się w ZR-kach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 witama może ktoś ma wał z panewkami do takiej komedji bo kiolesiawi padł ;) i nie ma bidak czym smigać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi