Dyzio Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 nie wiem do konca o czym ten koles pisze 8O :? szok :!: :!: :!:Też nie wiem :lol: :lol: , ale jak tak dalej pójdzie to zacznie robić błedy w "drugą stronę i się nauczy :lol: 8) PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 5 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2003 O matko Dajcie chłopakowi spokuj tu chodzi o tuning Ogara a Ci do ortografi!!!!!!!!!To jest forum o motorowerach a nie o J.polskim!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 5 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2003 ja wiem o tuninigu ale wejdz na móje forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Daj cię chłopakowi skopuj to jest poważna sprawa. A po za tym to jest forum o Motorowerach a nie o J. Polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 no własnie dajcie spokuj po prostu się taki urodził albo chciał zeby mu wiecej osób odpisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Sory za orty :oops: . Ale sprawa jest powarzna za dwa miesiące bede się ścigał z jednym gościemzrobiłem w motorku wszystko co umiałem ale to zamało a zakład w wyścigu to 500złbłagam pomocy.ten ogarek naprawde błaga na wachaczach o tuning :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Sory za orty :oops: . Ale sprawa jest powarzna za dwa miesiące bede się ścigał z jednym gościemzrobiłem w motorku wszystko co umiałem ale to zamało a zakład w wyścigu to 500złbłagam pomocy.ten ogarek naprawde błaga na wachaczach o tuning :cry: Hehehe (wybacz, że śmieję się z tak poważnej sprawy), a Twój przeciwnik na czym startuje? I na jakim dystansie się ścigacie? Na Twoim miejscu zacząłbym zrzucac kilogramy - im mniejsze obciążenie tym szybsza będzie Twoja maszyna :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 22 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2003 Ja mam przerobionego OGARA 205!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jego Vmax=70km/h :) Twój przeciwnik na czym startuje? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2003 wiecie co kupiłem se nowego sprzęta ico! PRZESTAWIONY WAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :wink: :wink: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 3 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2003 A co tam takiego zakupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2003 Ogar 205,wizualnie idealny stan brak wyciekuw, szerokie koła niezadżgany kupiłem pojeżdziłem 3h i pad (holerny wał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi