adas7 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 ale porownac warto tak czy inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 jasne, porównac nigdy nie zaszkodzi...szkoda adaś że tak daleko mieszkasz... :? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 adas7 Gixer sie nie odezwie bo jest zablokowany Oto text od niego :... moj K2 pokazal bez problemu 299 na A4 co dla 954 jest wynikiem nieosiagalnym i zeby przestal sie juz dalej osmieszac , juz nie raz sie osmieszyl np. z jazda na kole ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 nie raz sie osmieszyl np. z jazda na kole ...OCB przecież 954 dość fajnie lata na kole?? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 zapraszam na A4 w takim razie, a widziałem co potrafi K3 więc o K2 się nie musze obawiać. Co do terminów to pasuje mi od za 3 tyg zawsze (lecę na wakacje). Ale 100l E98 dla tego kto miał racje, inaczej nie warto mi przekładać zębatek, chyba że Tytus się zgodzi śmignąć on ma fabryczne przełożenie, więc moze podejść z biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 adas7 .... " dlaczego pisze na devotach jesli wie ze i tak nie odpowiem bo nie dam rady,jak ma cos do mnie to na slaskie forum". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 ja mam coś do kogoś ?? :-D poprostu opisałem osiągi dwóch testowanych motocykli, jeżeli masz inne zdanie i chcesz to zweryfikować to patrz mój poprzedni post. A komunikować dajesz rade jak widze. Był sobie temat na devotach i niech tak zostanie, jak nie ma Cie na tym forum to sorry, wszędzie być nie można. Myśle że Ttimac się zgodzi jeszcze raz przekazać wiadomość od Ciebie czy się zgadzasz na moje warunki czy nie. EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi