AgataW Opublikowano 24 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 I po zlocie... Dzieki wszystkim za swietna impreze, bylo super!!! Pogoda straszyla przed zlotem, ale juz w trakcie bylo w sam raz, mam nadzieje, ze sie dobrze bawiliscie :twisted: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 sorki wszystkich którym spać na dałem aż się dziwie, że nie dostałeś nagrody za 72 godzinną jazdę po zlotowisku pees. na co ta twoja koza jeździ, bo już były zakłady że wody z tych bajor dolewasz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 heh jakoś dopłynąłem w piątek 8) Zlot potęga :) dzięki wszystkim za udaną zabawęMi najbardziej przypadł do gustu drag na silniku jakiegoś ruska (obudzony właściciel nawet nie wiedział jaki model :-D ) na żółtych tablicach - gość zdjął rury i nocą pięknie strzelał ogniem do przodu :mrgreen: było w ci*ę :-D Która to taka szczęściara??? :( [ Dopisane: Wtorek 26 Lipiec' date=' 2005 08:42[/i'] ]Wrzuciłem coś do albumufota 1 fota 2 fota 3 fota 4 fota 5 fota 6 PS. konrad - dzięki za "Żubra" - dobił mnie konkretnie, rewanż na Szklarskiej (ew. w Lubsku) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 no gościa na tej niebieskiej emce na żółtych blachach uważajczęsto ujeżdża sprzęta na kompletnym zgonierok temu zahaczył o nogę kogoś przy ognisku w Krotoszyniemasz może Krasnal więcej zdjęć? ile MB? pees. na co ta twoja koza jeździ, bo już były zakłady że wody z tych bajor dolewasz hehe -na zlocie zrobiłem coś koło 120-140km :-D no ale spowrotem nie trza było już lać :buttrock: i wyszło na zero Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgataW Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Witajcie!Wrzucilismy na strone troche fotek ze zlotu, prawdopodobnie niedlugo jeszcze cos dorzucimy: http://www.apanonar.riders.pl/klub/wyjazdy...n05/maniow.htmlDopoki nie zabierzemy sie za odnowienie calej strony, niestety musza byc takie male. Ale wpisujac w pasek adresu np. http://www.apanonar.riders.pl/maniow2005/0.02.jpg (i podmieniajac numer na jakiś z zakresu 0.01.jpg - 0.49.jpg, ewentualnie 0.xx.JPG) mozna sciagnac zdjecie w pelnej rozdzielczosci. Pozdrawiam! [ Dopisane: Wtorek Sierpień 16, 2005 11:09 am ]No i dorzucilismy jeszcze 30 fotek, krasnal - dzieki! Niestety nie mamy zdjec ze striptizu (damskiego i meskiego), nikt sie nie chce przyznac...;-) Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Troszke po czasie, ale składam gratulacja dla Apanonaru, zlot był super, nawet gdzieniegdzie można się na zdjęciach dojżeć. mam nadzieje, ze za rok znow się spotkamy ma cypelku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi