konrad1f Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 hehez mojej małej dziury (Kościan) planujemy przybyć w sile ok 5 motocykli :P trzej kumple byli na waszej imrezie ze trzy lata temu w sobótce -wspominają jak najlepiej ;) zloty zimowe jak najbardziej -w tym roku już prawie wyjechałem z kumplem na elefanta :-D -(prawie, bo przez sesje nie dało rady przygotować junaka) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Może byc kłopot z wyrobieniem się w terminach ale mam tą imprezę na uwadze, ostatnio nawet gadałem w garazu z gosciem od przerobionej CX (Sprytny :?: ) jak jeszcze byłem we Wrocku i imprezka zapowiada się obiecująco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgataW Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Tak, Sprytny robi z CX-a cafe racera i ma w tym coraz wieksze postepy. A zanim bral sie za CX-a byli w pare osob na elefancie junakami wlasnie... Na naszej stronie jest kilka zdjec: http://www.apanonar.riders.pl/klub/wyjazdy...00/elefant.html :-) A sami myslelismy o organizacji zlotu zimowego, dlatego ciekawi jestesmy, jakie byloby zainteresowanie. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Ja jestem zainteresowany tym zimowym zlotem bo zimę spędzam we Wrocku więc mam pod nosem ;) A co do CXa to qrde kawał dobrej roboty... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Witajcie! :D - amazonki gratis' date=' [/quote'] A ja mam pytanie techniczne :-) Czy tak samo gratis jak na Gryf Party 2005? :-) tzn. amazonki gratis, ale na powitanie dostają tylko uścisk dłoni "prezesa"? Czy są traktowane jak męscy kierowcy i dostają znaczek, koszulkę i całą resztę? Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgataW Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Wszystkie amazonki na zarejestrowanych na siebie motocyklach (tak samo seniorzy) dostaja pelny zestaw gratis. Pozostale wszystkie osoby, aby dostac zestaw - musza zaplacic 25 zl. Pasazerowie, jesli nie chca zestawu - 10 zl. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 tak więc pędem przybędem, i napewno z jakąś ekipką, a jak się uda to nawet "WARIATÓW" zabierzemy :mrgreen: http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=873http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=872http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=871 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 juz blisko :-) w srode odbieram moto od mechanika i w piatek lece na wrocek :) obym sie tylko ta cena piwka nie zawiodl :D do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Brzmi to interesująco :) Postaram się przyjechać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 a tak wogole to ktos z polnocy jeszcze nadciaga?? :> ja z kumplem (aprilia af1 125) sie wybieramy, moznaby razem jechac... w kupie sila :) tylko ze wzgledu na kolege predkosc 100-120km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 a kto z Wrocka rusza??kiedy wyjazd i gdzei zbiórka??pozdro ===============GSF 600 S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca_01 Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 wygląda ciekawie. wschowa również przybędzie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 jaca_01a w jakiej ilosci?? pozdro=================GSF BANDIT 600S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca_01 Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 no niestety bede sam. kolega przygotowuje sie na wyjazd do gizycka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Brzmi to interesująco Postaram się przyjechać A my sie doczepimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi