KuBA Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 raczej sie opłaca kupić tego Rxa. ja sprzedałem swojego rocznik 92 na 3800. a tuning to zalezy co chcesz stuningować=) ja mam w swojej gaźnik cylinder chip korbowód i wał=) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jak kupisz moto to przyślij jakieś fotki z jazdy próbnej!! Qrcze żeby takie okazje były bliżej warmi...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ja bym bral te moto... Fajne jest, ma upside-down z przodu, dwie tarcze, ladniejszy wyglad, napewno jest ladniejsze i lepiej sie sprawdza w terenie po tuningu na 80 naz DT 80 lc2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 mozecie mi powiedziec co to jest to up side down? jakis system przeciwko nurkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jak kupisz moto to przyślij jakieś fotki z jazdy próbnej!! Qrcze żeby takie okazje były bliżej warmi...Na warmi masz Hma za 4800 który zaresjtrowany na rajdach po 6tys stoi. mozecie mi powiedziec co to jest to up side down? jakis system przeciwko nurkowaniuTo sa teleskopy odwrócone do kóry nogami tak że ta grubsza rura jest na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 A tak co do tej giełdy to poprostu lipa,wielka lipa,sam byłem i gówno było zarówno z części jak i z motocykli,jedynie jakaś Husqvarna 510 i tyle.Wstęp 6zł od osoby :D i jeszcze ta pogoda :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 K**RWA JEGO JE***ANA MAC!!!! uprzedzil mnie ktos :D :P :) :) :) :) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 aLLy taka okazja może się już nie zdażyć:P (ups...:D) Pozdro!! Ps. To up side down(odwrócone teleskopy) to czym się rużni od normalnego teleskopa?? wytrzymałością, lepszy uskok?? Narkss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 to czym się rużni od normalnego teleskopa?? wytrzymałością, lepszy uskok?? Sztywnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 aLLy taka okazja może się już nie zdażyćVery Happy (ups...Smile) Pozdro!!chcesz mnie jeszcze bardziej zdolowac? juz dosc sie dzisiaj nadenerwowalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi