PAPIK Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 [ Dodano: 13-06-2005, 11:13 ]UWAGA UWAGA!! JEZELI JEST KTOS Z JASTRZEBIE ZDROJU I MA MOTOROWER ALBO JAKIS TAKI SLABSZY JEDNOSLAD TO W NIEDZIELE O 14.00 NA PIASKACH SA SPOTKANIA!!!!!!!! ''W SUMIE TO JUZ POWIEDIZAA STACHU'' ALE CO TAM :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasse James Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 _Kriss i rzemyk 90 piszcie o jakiś spotakniach itp. chętnie przyjade i się przyłącze do wycieczek.Mam Rometa T-1 (na sprzedarz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 No to zalozyismy klub motorowerowy. Logo jest w trakcie produkcji. (mamy juz szkic). A nazwa to BLEM Redło. Nie dugo bedzie stronka naszego klubu. Dzisiaj by juz pierwszy wypad. Na razie na 3 motorowery. (mam nadzieje ze w przyszlosci wiecej bedzie) No i po tym wypadzie patrze a mam cale oko czerwone :D troche boli. Przetarte :P Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Może się iedyś do was podłącze. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Jessy ja nie mam klubu jeszcze ale zamieżam zrobić-dużo motorków śmiga u nas o mniejszej pojemności tylko nie miałem okazji żeby zagadać:D Ale zamieżam robić(kolega jak dobrze pujdzie we wtorek moto se kupuje-skuterek:D- i będziemy śmigac razem i może jakiś klubik,stronka internetowa:)) Ale to narazie plany Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 ja bym sie bardzo pisal na cos takiego poniewaz jestem z krakowa, nie mam znajomych ktorzy jezdzili by na motorowerach a na dniach kupuje dla siebie motor i smutno bedzie tak samemu jezdzic ;d Ja też jestem z Krakowa :D jaki masz motorek, ile masz lat i w jakiej dzielnicy mieszkasz? Możemy sę gdzieś umówić żeby zorbić jakiś wypad.. Pozbieramy jeszcze kilku gości i będzie... EJ APELUJE KTO MIESZKA W KRK I MA JAKIŚ MOTOREK PISAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasse James Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 _Krisss jak będziecie zakładać klub to ja też chcem w nim być.Jak coś to dawaj znać.Najlepiej daj gg.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 A ja się musze pochwalić gdyż jakśmigałem moim Derbikiem dzisiaj to spodkałem Aprilie RX 50 i pogadaliśmy sobie:) (a on śmiga z kolesiem co ma Dt 80:D i czasem z MZ jakąś) I wymieniliśmy sie nr kom. i będziemy razem śmigać:D:) Ale sie Ciesze bo już sam nie będę śmigać!!!!!<jupi> Wiedziałem że kiedyś ten dzień nastąpi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 jestem z nowej huty ( gangsta paradise :P ) . Narazie moto nie mam bo ktos mi podkupil aprillke ktora miala byc moja.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 No to jak będziesz miał to napisz [email protected] POZDRAWIAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 kriisss no bysmy zrobili jakis wypad ale za daleko od siebie mieszkamy :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasse James Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Rzemyk i _krisss ale można by było klub utworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyku Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 ja jestem z kętrzyna na mazurach i szukam kogos kto jeździ.w tej chwili nie mam sprzętu poniewaz sprzedałem z duzym zyskiem.ale przymierzam sie na kolejne moto.jestem amatorem i szukam kogos kto by mi pomógł w potrzebie jezeli bym miał jakis problem ze tak powiem szukam MISTRZA :-) który mnie bedzie uczył i w ogóle.mój gg 4874982.zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi