Carlos_ Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 witam od niedawna jestem posiadaczem vfr750 zasadniczo po jest moj pierwszy duzy motocykl i tu wlasnie sprawa z checia bym posluchal jakis porad na temat jazdy , cos w stylu "kazdy powinien to wiedziec" wyslalem jednego posta o hamowaniu silnikiem ale stwierdzilem ze nie ma co zasmiecac forum pojedynczymi pytaniami. wiec teraz chodzilo by mi o jakis caloksztaut porad. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Po pierwsze, co to być za tytuł tematu ?? *** ? Zmieniłem na bardziej jasny. Po drugie - masz przyklejone dwa tematy - tam masz prawie wszystko, poczytaj, a potem jakby co zadawaj pytania :-). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuk Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Nic sie nie martw. Ja też kupiłem vfr jako pierwszy moto i wszystko gra. Musisz tylko jeździć i jeździc i jeździć.... nikt cię tutaj tego nie nauczy. Pozdro i 3mk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 nikt cię tutaj tego nie nauczy. A tutaj mogę polemizować :-). Są opisane podstawy przeciwskrętu, wiele cennych porad itp. Wiadomo, że nic nie zastąpi praktyki, ale pewna ilość teorii nikomy źle nie zrobi. Zawsze łatwiej jest wiedzieć co się robi i jak podejść do doskonalenia jazdy. Pozdro, pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Są opisane podstawy przeciwskrętu' date=' wiele cennych porad itp. Wiadomo, że nic nie zastąpi praktyki, ale pewna ilość teorii nikomy źle nie zrobi[/quote']A właśnie! Często czytam, potem jadę na jakąś uliczkę, gdzie nikogo nie zabiję, bo mały ruch i gdzie nie ma krawężników, żeby nie zabić siebie-i ćwiczę!! Jak na razie idzie nieźle, także dzięki radom z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuk Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 NIe nie :) sam sie dzięki wam wiele na forum dowiedziałem ;) , chodziło mi że poprzez czytnie raczej nie nauczysz się jeździć, możesz sie doinformować i praktykować podczas jazdy ale samo czytanie nic nie daje. W takim kontekście pisałem :lol: Sorki za niejasność. Po prostu uważam że najlepiej się uczyć jeździć... jeżdżąc :) , tylko tyle. Pozdrawiam i 3mk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi