adu Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ja wiedzialem ze Ty wiesz zanim Ty jeszcze wiedziałaś A to dobre ;) ciekawe jak Ci sie bedzie jeździło na R6 zapewne wspaniale!!! :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Jak mi rozwalicie R6 to pan starszy bedzie przez rok robił w polu - a dla Ciebie znajde inne zajecie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 a dla Ciebie znajde inne zajecie A co to za zajęcie? Jestem bardzo ciekawa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Byłem, spotkałem kilkoro spośród Was. Niniejszym dziękuję za sympatyczne pogaduchy ;) Wnioskiem z wczorajszego dnia jest to, że R6 nie ma siły palić gumy :) Ponad to kolejny raz plułem sobie w brodę z powodu jazdy powyżej stówki po dziurach z Dwustudwudziestowoltowym gamoniem :) Więcej tego kurde nie robię :!: Z góry przepraszam za moje fochy. Do następnych razów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
220V Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Ponad to kolejny raz plułem sobie w brodę z powodu jazdy powyżej stówki po dziurach z Dwustudwudziestowoltowym gamoniem ;) Więcej tego kurde nie robię Nie narzekaj, mogło byc gorzej :) Poza tym musiałem czymś nadrobić 80 KM różnicy w mocy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 W pożądalu ;) Jedyne czego nie lubię, to gnanie po tym warszawskim poligonie z prędkością nieco za dużą. Serce mnie boli, jak konik biedny podskakuje na lewo i prawo... Chyba się starzeję...przeciwko Twojemu woltażowi nic nie mam :) Do zobaczenia razami następnemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
220V Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 prędkością nieco za dużą Wybacz, ale mój prędkościomierz pokazuje farmazony i ostatnimi czasy nie zwracam nań uwagi. Także jeśli było za szybko to sorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 JAK tam Adu wypadlo spotkanie wczorajsze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Wnioskiem z wczorajszego dnia jest to, że R6 nie ma siły palić gumy Szkoda, że Cię Embe nie było w piątek na imprezie Świata Motocykli, to byś się jednak przekonał, że R6 jednak ma siłę palić gume, oj ma :D Ale niech Pablo lepiej się wypowie na ten temat :mrgreen: JAK tam Adu wypadlo spotkanie wczorajsze???? Spotkanko wypaliło jak najbardziej, chociaż z przykrością muszę stwierdzić, że w 2oo panuje totalna nuda :) Smuty ogromne a muza jak na pogrzebie. Posiedzieliśmy, wypiliśmy piwko, pogaduchy z 4umowiczami a później wypad na imprezkę ŚM, tak jak już wyżej wspomniałam. Wybawiłam się, że hej! :P A reszty to już może nie będę zdradzać :mrgreen: he he he :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Widziałem ten sam egzemplarz brudzący kostkę brukową na Bemowie kilka tygodni temu, jednak w piątek po kilku szarpnięciach sprzęgła i warknięciach z wydechu obyło się na strachu. Zdziwiłem się na ten widok wielce i usłyszałem obok mego ucha wesoły komentarz: "ten motocykl po prostu nie ma siły" :D Rozbawiło mnie to, stąd moja wypiowiedź. Do zobaczenia następną razą. Tymczasem pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Embe- nie wiem kogo ty widziales na R6 ktora nie potrafiła spalic gumy :D bo napewno nie mnie - jak przed Arco spaliłem az miło - chciałem nawet wkechac do środka ale jakos nie wyszło . Ogolnie impreza ŚM udan a- nawet bardzo udan achociaz ja troche przesadziłem :P i pewnie ju zmnie wiecej nie zaproszą - chociaz kto wie bo na sniadaniu w hotelu jakos wszyscy mnie znali - a ja nie pamietałem nikogo :) Ps. Pan Starszy na mojej R6 było w 2oo - ale on miał kategoryczny zakaz katowania maszyny ( w tym i palenia laka ) jak bym zobaczył choćby mały slad na oponie to koniec z nim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Pablo, co Ty gadasz! :D Tam od razu, że przesadziłeś..... No, może gdyby nie ten latający mop :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Adu- dzieki za słowa otuchy - ale na imprezie ŚM jednak było przegiecie:) ale to nie moja wina ze nie znaja sie na zartach przeciez na torze bowlingowym polanym alkoholem kule lepiej sie toczą i łątwiej w kregle trafic a poza tym kto to widzial zeby nie znac nowej odmiany gry w kregle - slizg na klacie po torze zamiast kuli- u nas to bardzo popularna gra :D ale widac ze w warszawie nie . Reszta to juz TOP SECRET :P+ ps. bym był wdzieczny za jakas mała relacje z reszty imprezy - ale to juz na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Mi tam się te ślizgi bardzo podobały :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nie ma to jak oryginalna technika! :mrgreen: Jak wróce do domku, to zdam relację :D Pozdrowionka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Embe- nie wiem kogo ty widziales na R6 ktora nie potrafiła spalic gumy Był to niegdysiejszy jeździec Dzikiej Świni. Myślałem, że niemożność ruszenia kołem w miejscu spowodowana była wieczorną porą i może lekko "zmęczoną" głową, jednak to każąca braterska ręka. Kto by pomyślał, że można być tak posłusznym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi