Skocz do zawartości

NO I OSZALAŁEM!!! CZARNOGÓRA

Mo-cher
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
nie umiesz sam zorganizować sobie czasu/wyjazdu..? wstydź sie

Heh, nie o to chodzi :) Ale chyba nie wiesz, ile zachodu kosztuje przygotowanie porządnej wyprawy enduro, takiej, żeby się na miejscu nie męczyć z piedołami, tylko po górach jeździć. To nie szosa, to spora wyprawa logistyczna z ciężarówkami itd. Zagraniczną wyprawę przygotowujemy w Sokole dobre kilka miesięcy i to z pomocą firm na miejscu.

Chętnie poczytam o Twoich znajomych w Albani, to również ciekawy dla nas kierunek. Ciebie zaś zachęcam do lektury najnowszego wydania Motocykla, jest tam opisana nasza ostatnia wyprawa enduro do Rumunii - Karpacki Trans. Relacja także u nas: http://sokol.poznan.pl/jp2/infopage.php?id=144

pzdr

mam kilkanasnie linków do wypraw do montenegro. i duzzzooooo informacji o tym pieknym kraju jak by ktoś chciał, wkleje

[ Dopisane: 28-01-2006, 00:46 ]

albania to już czysty minimal! też tam bylem i..

nie mam zdolnosci do ciekawego pisania, ale mozecie sobie foty pogladać. w polsce kazdy ma np; telefon komórkowy czy auto. a w albani kazda radzina ma bunkier :)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/forum_albania/my_photos

moje te środkowe ale reszta też zajebicho!

Mój przyjaciel Kajetan (AT )był na tej wyprawie w albanii i oglądalismy filmiki i chyba z 2tys fotek !!! oni przejezdzali przez Czarnogóre niesamowite widoki , ja byłem z żonką na wakacjach w Dubrowniku i zrobilismy sobie wycieczke do Budwy (kurort w Czar.) idealny kraj na turystyke Enduro! na 4-um Afrykanów znajdziesz wszelkie info!!!