Prot Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Blanka ! Gratuluję - jedynie właściwy wybór !!! Nie ma wspamnialszego widoku jak dziewczyna na Drag Starze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Jest taka jedna ' date=' prosta zasada- nie powinno sie dosiadac motocykla, ktorego nie jest sie w stanie podniesc[/quote']czyli wszystkimi GoldWingami tudzież innymi mastodontami powinni jeździć wyłącznie motocykliści pokroju Pudzianowskiego? :-D Pokazcie mi dziewczyne ktora podniesie np 250 kg-go shadowa? Moze Agata Wrobel?wielu prawdziwych FACETÓW (takich zapewne jak Ty) w rozmaitych okolicznościach także nie podniosłoby takiej maszyny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finlandia Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Cześć, Widzę, że powrócił temat "podnoszenia sprzęta". Podzielę się z Wami swoim doświadczeniem a propos "dziwnych okoliczności". W zeszłym roku po (delikatnym na szczęście) szlifie znalazłem się na plecach, na środku drogi, około 10-15 m od motocykla.Check list: nogi, ręce, głowa - wszystko działa :lapagora: Za mną już kilka samochodów...więc wstałem, podszedłem do maszyny leżącej na prawym boku, złapałem jedną ręką za lewą manetkę, podniosłem, odpaliłem i pojechałem dalej...Dopiero po kilku kilometrach, jak się zatrzymałem oszacować straty w sprzęcie, dotarło do mnie, że bez najmniejszego wysiłku i w sposób zaprzeczający zdrowemu rozsądkowi podniosłem jedną ręką...ponad 300 kilogramowy motocykl. 8O "Są na tym świecie rzeczy....niewytłumaczalne" 8O - jak powiedział kiedyś mój kolega obudziwszy się na chwilę nad stołem i zobaczywszy, że...kończymy kolejną flaszkę. Pozdrawiam :D Błażej"Finlandia"Marzec P.S. Blanka - gratulacje !!! A może by tak 1100 ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 wstałem' date=' podszedłem do maszyny leżącej na prawym boku, złapałem jedną ręką za lewą manetkę, podniosłem, odpaliłem i pojechałem dalej... [/quote']miałem podobnie,wstając po szlifie wraz z 220kg motocyklem,wielu nam podobnych także wspięło sie ponad granice wytłumaczalności. kochana adrenalinka czyni cuda :D może dodatkowo widok leżącej ukochanej maszyny tak działa... jednakże życzę nam wszystkim oby jak najmniej takich "podnoszeń"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 moze tak suzuki LS650 savage? maly, poreczny,Eeeee tam, małe i poręczne to może mieć facet w spodniach! :mrgreen: Coraz bardziej skłaniam się ku Drag Starowi- po części też przez to,że mąż taki ma, teraz kupił Wild Stara 1600 i biedna Drag Starka idzie pod młotek-ale może uda się zostawić ją w garażu ....dla mnie :( Ja wiem, że o gustach się nie dykutuje, ale ten jeden cylinder w Suzuki Savage doprowadzałby mnie do szału, fuj, no strasznie mi się nie podoba! kurcze tu masz odpowiedź.... :P nie kombinuj tylko ładnie sie usmiechnij do męża i powiedż że kupisz od niego bajka po kosztach :-D może sprzeda ci po dobrej cenie i bedziesz zadowolona :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 powiedż że kupisz od niego bajka po kosztach Zapomniałeś, że jestem kobietą...i to przebiegłą... :twisted: Nic nie kupię-dostanę, a w zasadzie już dostałam. Jedyny koszt to sprzedaż mojego GS-a, ale dosiadając nowego motocykla jakoś to przeżyję :mrgreen: Hmmm...zaraz będzie, że baby to wredne stworzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 no patrzcie co za kobitka :( kup se teraz jakiś motor fajny a tu kobitka przyjdzie i go sobie upodoba i po zabawie :-) pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 kup se teraz jakiś motor fajny a tu kobitka przyjdzie i go sobie upodoba i po zabawie O co to to nie! Najpierw mu wmówiłam, że to dla niego za mała pojemność i że na większym będzie wyglądał zdecydowanie bardziej seksownie. Efekt:uwierzył!- Wild Star 1600 :mrgreen: A potem etap 2: zaczęłam opowiadać, że Drag Starka to fajny motocykl, w świetnym stanie i szkoda go sprzedawać....efekt: mam!!!! :mrgreen: :mrgreen: A swoją droga, strasznie łatwo wam coś wmówić, Panowie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 gratuluje siły persfazji albo jakoś tak :( ważne ze masz co chciałaś a z tym seksownym wygladem to już był cios ostateczny chyba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 A swoją droga, strasznie łatwo wam coś wmówić, Panowie :( Ee tam łatwo... Po prostu czasem lepiej żeby kobitka myslała, że coś się jej udało wmówić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Ee tam łatwo... Po prostu czasem lepiej żeby kobitka myslała, że coś się jej udało wmówić Wiem coś o tym :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 5 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Panowie, a czy to jest jakakolwiek różnica, kto co komu wmówił? Koniec końców, ja mam to co chciałam i mój mąż też. Wszyscy zadowoleni :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peezle Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Chciałem tylko dodać że zgodnie z prawami fizyki facet podnoszący motór z jezdni po szlifie ni epodnosi do góry ciężaru np. 300kg i to jedną ręką a o wiele mniej...motocykl opiera się na kole...spróbowałby go unieść do góry z oponami :-) szczęścia zdrowia życzę :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 daj jej tego WildStara' date=' a sobie kup coś większego np. Rocketa - bo wyjdzie na to, że chytrus jesteś[/quote'] Rocketa? Czy chciales powiedziec ROMETA? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małą_czarna Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 intruder 1400 co myślicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi