rob_rocki Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witam,Mam VX 750 z 96r. Miałem ostatnio przygodę z VW Passatem - uderzył mnie z boku w przednie koło. Po prostowaniu lagi i dolnej półki, po zmontowaniu okazało się, że przednie koło jest lekko odchylone od osi motocykla. Jadąc na wprost trzeba mieć lekko skręconą kierownicę. Czy możliwe jest ze pod wpływem uderzenia skręciły się lekko golenie wzdłuż swojej osi?...lub skrzywiła się oś koła?I jeśli to golenie są skręcone, to czy takie rzeczy się odkształca, czy trzeba kupic nowe? Pozdr.Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 jest opcja, zle skreciles przod. nawet na idealnie prostych lagach i polkach da sie to zrobic, zwlaszcza przeciagajac nie odpowiednim (za duzym) momentem nakretke centralna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi