Sikor_ Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam. Gdzie jest blokada. I jak ja sciagnac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Moze byc chyba na gazniku albo na tumiku . Nieiwem bo takie sa w apriili ale w takich motorowerch niemozna chyba inaczej no moze ze w module zaplonowym czy cos takiego> Na tumiku to wystarczy ladnie przeciac ' gruszke na pol" i tam powinna sie znajdowac jakas rurka itd. jesli nibeezie tu ani tu to lepiej daj to do jakiegos serwisu:) ale ogulem czasami tak sprzedaja kolesie ze mowia ze ejst zablokowana bo idze np 60 a praweda jest taka ze ten motorek tyle idze naprawde :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 mialem kiedys taka honde i sam chcialem sie tego dowiedziec ale najbardziej prawdopodbne jest to ze znajduje sie ona w dyfuzorze i gazniku , ja nie chcialem przekombinowac i zmienilem tylko zebatki i jechal 10 km/h szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 odswieze temat... w dyfuzorze jest taka rurka... czyzby to blokada.. ? a na gazniku jak ona moze wygladac i jak ewentualnie ja sciagnac... na allegro znalazlem nsrke kiedys ktora byla odblokowana i jechala 90km/h mi sie wydaje ze moze miec blokady tak jak w mbx ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 pierwsze co to sprawdz srednice gaznika. dopiero potem pogadamy.zaplon trzeba p[rzestawic w prawo, wybebeszenie przy malym gazniku nic ni eda, tyle ze glosniejszy bedzie. mozna pokombinowac z dyszami, ale wiele to nie da. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 na allegro znalazlem nsrke kiedys ktora byla odblokowana i jechala 90km/h Wierzysz w to co pisza na allegro??? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 dobra zaplon wiem jak przestawic kiedys czytalem o tym... wydech tez wiem.... ale z tym gaznikiem dalej nie czaje gdzie sprawdzic srednice... przy cylindrze czy jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 cylinder za nim membrana, zanim zas gaznik. srednbica gaznika- to co sie laczy z membrana. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a jak jest za mala to jak ja sie zwieksza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 zeszlifujesz ja troch echociazby papieremn sciernym, ale jezeli to np. 14 mm to ni ewyciagniesz z niej wiecej jak jakies 80 kahaema.... tak aprawda- potrzebny nowy gaznik... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 od czego by pasowal i bylby dobry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Panie szukaj czesci od MTX to jest ten sam silnik i osprzet. dodam tylko ze zaplon hu*a daje .ja swoj przestawilem i nic!!!!!!!!! tyle co sie dowiedzialem to gaznik 80 MTX kolega ze Squadu ma MTX zrobilismy porownanie -prawie niczym sie nie rozni <rama> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi