_krisss Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Możesz mi przesłaś filmik z RS jadącą 100km/h hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 wez daj linki do dzwieku i filmow... niech kazdy poslucha i popatrzy!:D mi bardzo sie podobaja te aprilki i nie patrze na dzwiek(ale i tak sam mam mbxa- na aprilie mnie nie stac;/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 niemam jak tu wkleić adresów do filmów bo niemam ich na serwerze.Jeżeli chcesz pare filmów to poprostu napisz a ja z przyjemnością wyślę :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 No no Siwy ladna Apka. Tak dopieszczonej jeszcez nie widzialem. Widac ze wlozyles w nia duzo pracy. A gdzie kupiles taka siatke co masz na siedzeniu? Bo poluje na taka, ale nigdzie nie moge znalezc. Pozdrawiam,CAM3K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 kup se Gielde Motocyklową lub dizmar i tam se możesz kupić.Koszt mojej siatki-15 zeta, rzecz warta kupna. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 No a unas w sklepie kupilem za 11zl na allegro sa po 12 najtaniej plus koszt przesylki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 w gazecie motocykl ( badz jakiejs innej , juz nie pamietam) Siatka byla gratis :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 tak... ale motocykl wtedy kosztował chyba 12 zł :P gazeta normalnie schodzi chyba po 7, więc pajączka dodawali za 4 zł :P Mam dwa... jeden z motocykla a drugi na necie kupiony... ten z gazety jest z cieńszej gumy i ma mniejsze i słabsze Haki... :P Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzi Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Siwy wyślij mi ten filmiki na [email protected] ,ciekawy jestem jak chodzi twoja rs,widać że dopieszczona jak należy,jest ok :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Motocykl to kiepska gazeta. Świat Motocylki rulezzzzzzzzz :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Jutro jade na impreze do kumpla, niedaleko sa fajne zakrety wiec przypomne sobie co i jak. Moze jakies zdjecia lub filmy wyjda :roll: Świat Motocylki rulezzzzzzzzz ostatnio ( huh juz troche czasu ) slabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 prosze o przeslanie odglosow rs-ki:) ciekaw jestem jak to brzmi, a sie wlasnie przymierzam do jej kupna......:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Siwy_wyślij filmik do mnie email: [email protected] Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 prosze o przeslanie odglosow rs-ki:) ciekaw jestem jak to brzmi, a sie wlasnie przymierzam do jej kupna......:Pz nic nie przerabianym tlumikiem brzmi jak komar dodatkowo bardzo cicho ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ej ja mam af1 z serynym wygarem i raczej do komara mu daleko .. np jak sie wykreci do ponad 7 tys obrotow to porosty jesst super;D najpierw radze sie zapoznac a potem komentowac pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi