Gość Przemekjawka50 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 A więc gdy jade na jedynce rozwijam prędkość, ale słabą tom jedzie mi cały czas na jednej prędkości Bardzo wolno. Tak samo na dwójce tylko wolniej. Jest to motor Jawka 50 mustang.Prosze o pomoc z góry dziękuje!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 a zaplon dobrze ustawiony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 a zaplon dobrze ustawiony ??Lechu jezeli cos zrozumiales z tego posta to Ci gratuluje naprawde 8O A więc gdy jade na jedynce rozwijam prędkość, ale słabą tom jedzie mi cały czas na jednej prędkości Bardzo wolno.Przemek mozesz mi to wytlumaczyc po Polsku (niestety tego jezyka nie znam)?? Wtedy postaram sie pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Chodzi chyba o to że na jedynce niechce sie zabradoz rozpędzić, a jak wrzuci dwójkę, to jeszce zwalnia. O to chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 A ja jestem jasnowidziwdzem i powiem tak:-przeczyść dokładnie gaźnik-wszystkie dysze przedmuchaj-ustaw dobrze zapłon ( co zresztą już powiedziane)Jesli to nie pomoże to napisz wyraźniej...moze więcej pomozemy ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Simak_Enduro ma racje.... zrob tak jak on napisal:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 I zacznij uwazac na jezyku polskim. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemekjawka50 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Dobra inaczejJak jade i naciskam pompke aby dochodziło więcej paliwa, to jedzie szybko, a jak sie wypali paliwo na pływaku to muli.Co może być. {z góry dzięki}Nikt nie jest idealny z jęz. polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Podejrzewam za nisko ustawiony poziom paliwa. Na pewno cos z gaznikiem, przeczysc go porzadnie. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi