kobuz Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 widziałem twoja magne w allegro. mam jeszcze jedno pytanie. czy bardzo ją talepie na boki przy dodawani i ujmowaniu gazu bo gdzieś czytałem że dzieje się coś takiego w tych modelach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Hehe ja tez gdzies czytalem ze tak sie dzieje... ale tylko czytalem bo osobiscie tego nie czuje wiec musi byc delikatne, nie mnie jednak cos w tym jest. No co do shadow i volcana faktycznie nie moge powiedziec ze nie maja kopa z prostego wzgledu ze nimi nie jezdzilem, moge sie wypowiedziec tylko na temat Magny, a wiadomo kazdy swoj motor zachwala wiec wez poprawke ;) Jeszcze tylko dodam, ze faktycznie przyspiesza najlepiej od 5 tys obrotow no i o ile roznica w przyspieszaniu od 0 do 100 nie jest moze az taka duza to jednak da sie ja wyraznie odczuc podczas przyspieszania na wyzszych biegach lub przy predkosciach powyzej 80-90km/h czyli tych przy ktorych najczesciej sie wyprzedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Wszystko o Magnie napisano juz na tym Forum, w mojej opinii nie jest to motocykl dla siedemnastolatka bez zadnego doswiadczenia w jezdzie, mechanice starej japonii i ew bez kasy. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samemusolo Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam, zabieram sie za kupno jakiegos motora, i juz dosyć długo sie rozgladam. i wybieram miedzy tymi dwoma motorami własnie. tak na ogól - po prostu, który jest według was lepszy i dlaczego? pomooocyyy!:banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejjy Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Tu masz coś w temacie: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=27144&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calmicoko Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 No cóż ,charakterem motory są podobne, jeden ma taki plus drugi ma taki minus i odwrotnie,ale jesli trafisz na dobry egzemplaż jednego z dwóch,to myśle że będziesz zadowolony.Mój kolega ma akurat magne,ja mam vulkana jak narazie śmigamy i niema powodu do nażekania (każdy chwali swoje). ŻYCZYMY dobrego wyboru,i pochwal sie po zakupie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samemusolo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 No cóż ,charakterem motory są podobne, jeden ma taki plus drugi ma taki minus i odwrotnie,ale jesli trafisz na dobry egzemplaż jednego z dwóch,to myśle że będziesz zadowolony.Mój kolega ma akurat magne,ja mam vulkana jak narazie śmigamy i niema powodu do nażekania (każdy chwali swoje). ŻYCZYMY dobrego wyboru,i pochwal sie po zakupie :) ale teraz to juz myśle o shadow.. rany julek wybór to masakra:D ale bardzo pouczający. miałeś kiedykolwiek styczność z shadowem? rocznik 85-90:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calmicoko Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Akurat niemiałem do czynienia z SHADOW,miałem virażke tez fajny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi