sandrasf Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 no własnie ja to dziewczyna..... 8) MI wczoraj rodzice powiedzieli że mnie nie puszczą bo : -się boją :| -nie znają nikogo-no i oczywiscie daleko jest...... :roll: Ehh to życze miłej zabawy ja się w domu pomęcze :roll: PozdrawiamSandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 He, he sami 'browarkowcy' z forumowiczow :lol: Pablo: a wiec, zabezpiecze u Carlosa 'co nieco' dla forumowiczow/zlotowiczow, tylko jakies kufry czy sakwy beda potrzebne...spox- puchy sie nie bija :twisted: Pierwotny pomysl o przyjeciu Was po mojej imprezie w pewnym milym miejscu jest jednak do du..., poniewaz zakonczylibyscie pewnie zycie z dala od zlotu, masz zupelna racje. Tak wiec: - bedzie mi i Smoczycy bardzo milo jasli znajdziecie czas na uswietnienie naszej uroczystosci- wszystko zabezpiecze u mojego 'pelnomocnika' Carlosa (masz numer tel, On tez ma Twoj...)- jesli sie nie uda z jakichkolwiek wzgledow dojechac, to i tak trzeba bedzie sie z C. skontaktowac w celu odbioru wiadomych pojemnikow 8) - zdrowie Wasze Moi Drodzy, Wypijcie tez nasze- juz nie czuje, ze rymuje! Pozdro Ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 oj widzę że muszę z żoną dzisiaj porozmawiać co by dostać przepustkę już w piątek pod wieczór - ale będzie ciężko - pewnie kuchnię będę musiałÂ pomalować w nowym kolorze za własną kasę przeznaczoną na pivka. A jeśli nie to 7.30 śmigam w sobotę a na noc nie wrócę - zadzwonię że jestem pijany i co mam zrobić kochanie. Pozdrawiam Klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Klaus - jak przyjedziesz w piatek do damy czadu juz w piatek a ja w sobote to rano najwyzej po 1 piwku a reszta po paradzie i slubie Jacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 witam niestety moj moto wciaz w warsztacie stoi go skladaj apo wymianie panewek :/ale ma byc zrobiony na zlot we wrzesni i prawei napewno przyjade :evil:mam nadzieje ze poznam w koncu wiecej forumowiczow, zreszta bede z kilkoma znajomymi, jednak zeby sie nie pogobic i latwiej znalesc bedziemy mieli koszulki forumowe w koncu po to sa :Dheh jeszcze tylko 2 egzaminy i juz piatek :( Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Klaus - jak przyjedziesz w piatek do damy czadu juz w piatek a ja w sobote to rano najwyzej po 1 piwku a reszta po paradzie i slubie Jacka Kolega z Wrzesni, ktory kupil trajke z Gniezna odezwal sie, tez wleci jak sie uda... :roll: Dobra, nie moge wiecej pisac- lece do Smoczycy zapewniac Ja, ze jest wszystsko umowione, uszykowane, ze ciuchy i samochod ok itd, itp... :-D dobrze, ze mam w lodowce pifko :-) Do zobaczenia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 oj będę napewno ale w sobotę rano i nie będę pił za dużo bo - muszę być w nocy w domu. Więc pivko rano i po ślubie Jacka- oczywiście. Co za pieskie życie do tego muszę wyregulować zawory.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Chyba czegos ni erozumiem - przyjezdzaszw piatek i dajemy czadu ?? no bo chyba nie przyjezdzasz w sobote od rana i po slubie wracasz do domu ?? [ Dopisane: Środa Czerwiec 22, 2005 10:00 am ]Dodatkowa mała zmiana planów : trzeba zorganizowac spotkanie po paradzie zeby wspolnie do jacka na slub pojechac Prze dparada to bedzie raczej nierealne dlatego proponuje podczas postoju na rynku - pogadam z organizatrem zeby dal przez megafon znac gdzie si espotykamy - a tak czy siek wypatrujci emnie - napewno bede palil laka na czerwonej R6 w czerwonym kombi Vanuci - wiec jak mnie zobaczycie to smialo podchodzcie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam.Ja tez bede - o 21 przed szlabanem :banghead:BTW: jedzie ktos przez Leszno (albo z Leszna)?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Kurcze ale si ezrobil burdel w temacie a wiec podsumowujac 1.piatek - spotkanie o 21 przed szlabanem - spoznialscy stawiaj ami piwko :banghead: 2. Sobota spotkanie w czasie paradya na rynku - ci ktorzy jeszcze sie nie spotklai w piatek :banghead: 3. Wyjazd do jacka na slub - weźcie ze soba jakies plecaki , sakwy - bo jacek poinformowal mnie ze mala piwna niespodzianke przygotowal a na miejscu nie bedziemy konsumowali bo to okolo 20 km od wrzesni 4. W sobote woeczorem - kolejne browarkowe spotkanie czas i miejsce to samo co w piatek - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 to jest tak - jak jest w życiu - jestem w sobotę rano, i muszę być w sobotę o 24 w chacie jak jakiś nastoletni koleś - ale to sprawa dość ważna i dotyczy mojej córki więc mogę wypić max 2-3 pivkatelefonna priva - jakoś znajdziemy się przed paradąPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 1.piatek - spotkanie o 21 przed szlabanem - spoznialscy stawiaj ami piwko Dzizusicku!, moze uda mi sie wleciec autkiem pod szlaban...ale nie wiem co sie bedzie wtedy wyrabialo przed impreza w domu.Jak sie uda to sprobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 No to wpadaj jacek na zlot chociaz na godzinke :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Obaczym jak bedzie...przeciez wszyscy wokol mnie powariowali :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 kurde pękła mi owiewka !!!!! :twisted: :twisted: zara bede kleił klejem da ABS a potem matą i żywicą, jutro po robocie montuje co by jakoś maszyna na zlocie wyglądała. ale upał !!! piwa !!!! już jutro !!! do 21 !! (chwile poczekajcie jak by co :) )pozdrowionka i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi