Karneades Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 A wybiera sie ktoś z Wrocławia? bo jakby wrocek się pozbierał to mozna razem ruszyć, no i tradycyjnie było by z kim kury po drodze postraszyć [ Dodano: 17-06-2005, 21:01 ]a co do porannego wstawania w sobote, to nie martwcie się, zapewne tradycyjnie odwale kukułke ok 8, może 9, zależy jak piątek wyjdzie,i to będzie sygnał, że na browca czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 jedno pytanko - o której zazwyczaj odbywa się parada po wrzesni? Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Tak czytam' date=' czytam, patrze w kalendarz i juz ustalone. Przyjezdzam z Kalisza, w ktorym obecnie stacjonuje. Tylko jeszcze zonke powiadomie, ze jedziemy :P . Jakby kto lecial w sobote z okolic Kaliszforni, to mozna by sie zgadac i poleciec razem. Dajcie znaka co i jak ze spotkaniem forumowiczow - chetnie sie dolacze.pozdroofki[/quote'] o kolega z Kalisza :P ja żyje w stresie bo nie wiem czy mnie rodzice puszczą :? jak tak to zjawie się w forumowej koszulce na skuterku :( oby mnie puścili :? PozdrawiamSandra :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 ja żyje w stresie bo nie wiem czy mnie rodzice puszczą jak tak to zjawie się w forumowej koszulce na skuterku oby mnie puścili Twardziel z Ciebie, no nie ma co! 8O Kawaleczek jest przeciezz Kalisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 jedno pytanko - o której zazwyczaj odbywa się parada po wrzesni? no właśnie parada jest zapewne kolo 10 w sobote więc nie możemy zbytnio dać w trąbe od rana bo trzeba jakoś wyglądać na paradzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawca Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Kurde a mój sprzęt na klockach stoi :P jak zdaży się zrobic to wlece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 jedno pytanko - o której zazwyczaj odbywa się parada po wrzesni? no właśnie parada jest zapewne kolo 10 w sobote więc nie możemy zbytnio dać w trąbe od rana bo trzeba jakoś wyglądać na paradzie :evil: ups.. to będziemy musieli wyjechać o 6 rano 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 19 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 to może zgadamy sie po paradzie ????? bo nie chciałbym lekko zachwiany prowadzić tego grzmota na paradzie :evil: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Proponuje następujacy plan spotkań 1. Piatek godz 20. 00 miejsce przy bramie wjazdowej , plan spotkania : pijemy browary nieletni pija tymbarki , kubusie co kto lubi :evil: postaram sie załatwic zeby przez megafon poinformowali o spotkaniu na 10 min przed - na spóźnialskich czekamy 10 min - ale za kare stawiaja browara - zeby nie zbankrutowali to tylko mi stawiaja :( 2. Sobota- rano pijemy z Klausem i Panem starszym browara :D potem parada o ile bedziemy wstanie to jedziemy do Jacka do gniezna na slub . Wieczorem 20.00 powtórka z piatku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Napiszcie jak skontaktowac sie z Wami w sobote rano, podczas imprezy z Klausem i Panem starszym. Na piatek nie zdaze. Na slub chetnie sie wybiore bo to po drodze do domu, a w stanie jechac na pewno bede - przynajmniej z powodu skladu krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Oj damy radę ja na paradę nie pije bo mam zamiar gumę popalić więc raczej trzeba być trzeźwersem ale tylko w sobotę w piątek piję do oporu aż nie padnę do domu mam 100 m więc dam rade się doczołgać w razie kryzysu Klaus mam nadzieję ,że się spotkamy wreszcie i podamy po Bronku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooke Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Twardziel z Ciebie' date=' no nie ma co! Kawaleczek jest przeciezz Kalisza.[/quote'] No - chyba z jakies 80 km - jak na skuter to rzeczywiscie jest co dzidowac. Ale droga jest generalnie bardzo przystepna - troche wiosek a tak same lasy - mozna sie po drodze zrelaksowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 ja żyje w stresie bo nie wiem czy mnie rodzice puszczą jak tak to zjawie się w forumowej koszulce na skuterku oby mnie puścili Twardziel z Ciebie' date=' no nie ma co! 8O Kawaleczek jest przeciezz Kalisza.[/quote'] ty "on"(ona) chyba jest dziewczyna.... tak sobie czytam te "umawianie na browara" i widze mnostwo komplikacji... nalepiej niech wszyscy zaloza koszulki forumowe(i nie zdejmuja przez 3 dni :mrgreen: ) a na pewno sie jakos znajdziemy P.S. podobno w sobote i w niedziele ma padac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 ludzie browar w piątek o 20.30 bo sie moge niewyrobić!!! lete z ekipą a wszyscy pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Dobra zmiana planów -browar o 21 - zeby sie wszyscy wyrobili -przed szlabanem wjazdowym Koszulki forumowe odpadaj a- bo mało kto je ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi