Wyatt Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam,Jest ktoś chętny na wypad do Transylwanii?Sprawa dosyć pilna bo wyjazd byłby za kilka dni. Mogę mieć w najbliższym czasie problem z dostępem do netu więc w razie konkretów proszę o kontakt tel.: 504 87 09 86PozdrawiamWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 A na podroz poslubna to nie lepiej samemu jechac?Byloby romantycznie.... :banghead:A tak na powaznie - jak wrocisz to zapodaj pls jakas relacje bo ja sie wybieram w lipcu w traske SK-H-RO-MD-UA i do drakuli tez chcialem zajechac tak wiec ciekaw jestem jak tam jest Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Heheh, OK - Jako pojedziemy zapodam relację na pewno.Nie wiem jak wyjdzie bo nie ma czasu na zorientowanie się w temacie.O ile pojedziemy to znowu będzie to wielka improwizacja...A chciałem tym razem inaczej :banghead: PozdrawiamWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 czekamy na relacje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Wrazenia beda super, napewno bo moi znajomi byli i wrocili bardzo zadowoleni...powodzenia Wyatt!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 My 6 lipca jedziemy do Transywalni zdobywać góry na enduro :twisted: Zapodam relację!!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Witam,Pogoda była tak paskudna, że zrezygnowaliśmy z tego planu.Trochę pomarzliśmy, przemokliśmy (a w góry nawet nie dojechaliśmy) że mieliśmy tego dosyć, przepakowaliśmy się i z dnia na dzień polecieliśmy do Afryki a tam było wreszcie ciepło...szczególnie na Saharze. Więc nie będzie relacji z Transylwanii :evil: Powodzenia Dominik! Czekamy na Waszą relację!PozdrawiamWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Obiecuję - mam niesamowity plan spędzić wysoko w górach 4 dni na motocyklach. Za nami będzie jeździć auto 4x4 z niezbędnymi rzeczami i browarem. W sumie eskapada życia, tego endurowego oczywiście. W górach będziemy w 9 motocykli. Trasa Oradea - ArieSen (cz jakoś tak), a reszty miejscowości już nie ma nawet na dokładnych mapach. Są tylko szczyty gór zaznaczone :evil:Od 7 do 11 lipca przekonamy się co tam w Rumunii piszczy :(pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Dominik ile kosztuje taka przyjemność sam bym na takie coś pojechał :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Fajna sprawa. Jak w zeszłym roku w Rumunii wjechalismy w góry i nie mielismy pojęcia gdzie jedziemy, ani czy zjedziemy ze szczytów przed zmrokiem, albo czy kichy na odludziu nie złapiemy, chwile przed szczytem napotkana pastereczka powiedziała nam ze spokojem w głosie..:"..tak , tak, tędy co roku jeżdżą takie motocykle jak wasz i sie ścigają...". Po chwili konsternacji... olśniło nas, że tędy biegła trasa EnduRomanii.....wyżej na trasie, zastanawiałem się jak mozna zapie przać po takiej trasie i nie ulec widokom. :) Pozdrawiam. A swoją droga to momentami miałem serce w gardle. Z jednej strony drogi strumyk tryska ze skały , a z drugiej spada w przepaść jakieś 1500metrów...a dróżka wąąąska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi