Plocho Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Witam Dzis wraz z Enduroguy'em zauwazylismy ze w przedniej feldze mojego KTMa ze mam cholerne wgniecenie :? co bylo pewnie przyczyna spotkania sie korzenia z obrecza :banghead: a moje pytanie brzmi: Czy da sie to jakos wyprostowac (zawiezc do jakiegos wulkanizatora czy gdzies.. ):?: :?: czy bedzie trzeba nowa obrecz kupowac ;) :?: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Naprawde dosc porzadnie musial dostac. Wgniecenie na przednim kole na dlugosci okolo 7cm (na tej powierzchni obrecz jest praktycznie plaska!! ). Wogole dziwna sprawa bo Plocho cisnienie w oponce mial dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Trzeba by rozpleść szprychy i zawieźć do speca od prostowania felg. Są tacy, w Poznaniu jest ich kilku.Inna sprawa, że można samemu spróbować. W ub, tygodniu kolega próbował, walnął takim młotem chyba z 15 kilogramowym. Wyprostował felgę, tylko mu się młot omsknął i wyrżnął z dość mocno w piszczel swojego ojca. Żeby było śmieszniej pobiegł po taki azot w sprayu i chciał mu zmrozić to miejsce coby ból uśmierzyć, ale za blisko wycelował i wypalił w tym piszczelu swojego ojca piękną dziurkę.Jaja jak byk, ale felga nie jebła i jest prosta.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Trzeba by rozpleść szprychy i zawieźć do speca od prostowania felg. Są tacy A wiesz moze ile by taki spec chcial za zrobienie ?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Według mnie zapłacisz około 100 zł. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Za prostowanie odlewanej felgi aluminiowej wgniecionej w 3 miejscach zapłaciłem misiąc temu 80 zł, a w konkurencyjnym zakładzie chcieli 150 zł.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 DObra dzieki za info :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi