Jerry Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Hi,Igła wraz z kamratami co powiesz na wstępne spotkanko jutro powiedzmy między 18-19 na Solnym?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 ja jade z wrocka z ekipą.. 3x RR900 2x R1 CBR600 GPZ 600 Bandit 600 CB1300 R6 i jeszcze ktoś napewno .. z 10 moto..gdzies sie spotykacie ? w sobote rano na bp na karkonowskiej kolo viesmana ? czy gdzies indziej ? jak by co mozna dolaczyc ? kolo ktorej byscie sie zbierali ? (ja do wrocka mam jakas godzinke z fajeczka)my jedziem w pt wieczorem na jakas chacjende na browawrek i ognisko jakies 20km od bielawy... jak jest ktos chetny to wczesniej sie odezwac ... pzdrtez niezly pomysl ! do czwartku wieczora bede wiedzial co i jak wiec jak by co to dam znac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUTER Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Nigdy nie byłem na SFF, wiec jak pogoda dopisze to będe.Może ktos z Wawy sartuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Hi, zgodnie z sugestiami przenosze posta Hi,gorąca prośba do wszytskich wybierających się w najbliższym czasie (4 -06) do Bielawy. Jadąc od strony Wrocka po minięciu miejscowości Łagiewniki zwolnijcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dawno już nie widziałem takiej jakości drogi , dziura na dziurze i dziurą pogania. Jechałem niedawno słuzbowo samochodem i naprawde koła się zapadały. Dobrze, że są całe i nie pogięte. Jest to odległość 20-25 km naprawde warto zwolnić żeby mieć cały sprzęt i siebie. Proszę uważajcie na jakość tej drogipozdro PS. Prośba do osób startujących z Wrockaa dokładniej do tej części, która jedzie w sobote rano, o której zbiorka na BP przy Karkonowskiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 mario1810 napisał:my jedziem w pt wieczorem na jakas chacjende na browawrek i ognisko jakies 20km od bielawy... jak jest ktos chetny to wczesniej sie odezwac ... pzdrtez niezly pomysl ! do czwartku wieczora bede wiedzial co i jak wiec jak by co to dam znac !no niestety ! z nocka odpada :banghead: dlatego rowniez pytanie o te spotkanie rano na BP - o ktorej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Hi' date=' zgodnie z sugestiami przenosze posta Hi,gorąca prośba do wszytskich wybierających się w najbliższym czasie (4 -06) do Bielawy. Jadąc od strony Wrocka po minięciu miejscowości Łagiewniki zwolnijcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dawno już nie widziałem takiej jakości drogi , dziura na dziurze i dziurą pogania. Jechałem niedawno słuzbowo samochodem i naprawde koła się zapadały. Dobrze, że są całe i nie pogięte. Jest to odległość 20-25 km naprawde warto zwolnić żeby mieć cały sprzęt i siebie. Proszę uważajcie na jakość tej drogipozdro[/quote']Potwierdzam i radze rowniez mocno zwolnic przy wjezdzie do Bielawy - poczatkowy odcinek glownej drogi jest nieczynny z powodu remontu (robia nam wieksza obwodnice) a rownolegla do niej rowniez mocno odbiega od idealu.To samo do jadacych od strony Swidnicy - jakies 5km przed Pieszycami prawy pas od ladnych kilku lat prosi sie o gruntowny remont.edit: chodzilo mi o droge od strony Walbrzycha - aczkolwiek ze Swidnicy tamtedy tez mozna jechac (tylko po co to nie wiem :banghead:) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 dzis ustawka na placu solnym o 20 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 hej ,jakie zapadły decyzje na ustwace??pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Jakby ktos lecial z Poznania i chcial sie podlaczyc, to ja sie nadal zastanawiam czy jechac, czy nie :-). Zalezy od pogody i mojego widzimisie. Gdybym sie zdecydowal i ktos chcialby sie podlaczyc to start kolo 8, trasa Srem-Gostyn-Rawicz-Wrocek-Bielawa, predkosciowo 1.4-1.6 Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 EKIPA KTÓRA JEDZIE W PIĄTEK Z WROCKA USTAWIA SIE O 19 NA BP NA KARKONOSKIEJ NA WYLOCIE !!!!!!!!!!!!111 POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Poprawiam grega o 19.30 sie ustawia a najpozniej wyjezdzamy o 20 ze stacji Pozdrawiam SPIESZYC SIE ILOŚC NOCLEGOW OGRANICZONA ZAPRASZAM :twisted:Mala zmiana nie wiadomo czy nie pojedziemy wczesniej wiec jak cos skontaktowac sie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Jakby ktos lecial z Poznania i chcial sie podlaczyc, to ja sie nadal zastanawiam czy jechac, czy nie . Zalezy od pogody i mojego widzimisie. Gdybym sie zdecydowal i ktos chcialby sie podlaczyc to start kolo 8, trasa Srem-Gostyn-Rawicz-Wrocek-Bielawa, predkosciowo 1.4-1.6jestem tego samego zdania jezeli chodzi o pogode ! 1.4-1.6 uwazam za ok. ! podaj mi swoj nr. tel. na [email protected] moze razem smykniemy... ? a i pytanko - nie lepiej Jarocin - Krotoszyn - Wroclaw - Bielawa ? Tam wiekszosc tras jest lasami i jest duuzo zakretow :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 smykniemy... ? a i pytanko - nie lepiej Jarocin - Krotoszyn - Wroclaw - Bielawa ? Tam wiekszosc tras jest lasami i jest duuzo zakretow :twisted:ja niestety odpadam :D Prozaiczny brak kasy i przede wszystkim czasu (sesja). :? Pocieszam sie tym, ze na pewno bedzie do dupy i bedzie padac :banghead: :( :P Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 ja niestety odpadam Prozaiczny brak kasy i przede wszystkim czasu (sesja). Pocieszam sie tym, ze na pewno bedzie do dupy i bedzie padac ja tez mam sesie 10-11-12 i narazie olewka :twisted: szkoda, ze nie jedziesz ! kasa... 100 zl na bene i ewentualnie 10 zl na wlot blizej popisow (no i zarcie max 30) fakt 150 trza miec ! p.s. moze ktosik z poznania lub okolic myka ? tak jak wyzej 1.4-1.6 (moze byc 1.2 :lol: ) jak by co to na priv (albo ogol) ! pogoda dopisze :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 pogoda bedzie ok ! dorwalem ekipe z mojej mapy, wiec do zoba w Bielawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi