Mr.Maciek Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Ja miałem. Śmigać po ścieżkach rowerowych można ale z jaką prędkością to ja nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Kiedyś słyszałem, że można było po ścieżkach rowerowych jechać 35 km/h.Ale nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Miałam takie pytanie na teście ale szczerze mówiac teraz juz tego nie pamietam :banghead::PAle tez wydaje mi sie ze cos koło tego ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 powinno tak byc, umiesz - jezdzisz ... nie - WON do lasu (nie mylic z enduro) Evil or Very MadPoziom testu powinien być wysoki, ale bez przesady. I pytania normalne a nie z kosmosu, chociaż "ile może jechać motorower na drodze dla rowerów" to jak dla mnie normalne pytanie. No i jaka były odpowiedzi?Motorower w żadnym wypadku nie moze jechac po drodze dla rowerów.Wiec dziwi mnie sens pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Motorower w ?adnym wypadku nie moze jechac po drodze dla rower?w. Z tego co wiem to moze. Motocykl nie natomiast motorower tak. Tylko nie pamietam jak jest z ta predkoscia. Slyszalem kiedys 30km/ ale nie wiem ile w tym prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Każdym razem jadę po ścieżce jak wyjeżdżam z domu i nikt mnie jeszcze nie zatrzymał. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 heheh u mnie koles od techniki przybil na karacie rowerowej ( w ktorej tez jest miejsce na motorwer) pieczatke ze zdalem i mam :D jezdze juz 4 lata i jakos mi idze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi