swiruradom Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 otórz to ukardli mi dekle z auta - za 3cim razem mówie koniec tego wezme z alegro (tanie) wiadomo jak pozyskiwane noi co sie okazuje przychodzą do mnie ja je przypadkiem pod UV i okazuje sie ze to moje dekle ;) z grójca koles byl a ja w radomiu mieszkam - zaledwie tydzien i poszly az tam -kto by pomyślał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 No to też prawda ;) To co byście proponowali może rs-ke ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 może AF1 futurę ? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 rs-keRS-ki raczej nie kupi w Polsce za 4.000chyba ze kupi w niemczech za 4.000 bo tam kupi, a dopiero w Polsce oplaci sobie akcyze i te inne oplaty potrzebne do rejestracji, tego odrazu placic nie trzeba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Czemu miał bym nie kupić, choćby to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52355480 ;) A w pojedynku RS & AF1 co wygrywa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52355480 ;) Torszku przyszlifowana ta RS-ka :banghead: A w pojedynku RS & AF1 co wygrywa ;) RS :D ale dla tych mniejszymi funduszami myslę że AF1 też nie będzie zła :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 hehe.. ciekawe który z was widział choć by oba motocykle? Ja miałem AF1 Futurke.. http://wwwsvc01.ninja.ev1.bikepics.net/pic...pics-075467.jpgI bardzo sobie chwale.. nie powiem.. kosztowna zabawa.. bo nie dosyć ze olej i paliwo to jeszce tłok co ok 10-12tys (zeby to jechało tak jak należy)... Pozatym z nowym tłokiem ten motorek nprawde niewiele pali.. Moim udało mi sie napedzić 160 ale to było na krótkim odcinku wtedy obrotomierz pokazł mi ok 9300obr (jeszcze prawie 2000obr do czerwonego) tak wiec mysle ze spokojnie 175-180 by pokazała na zegarze.. ostatnio widziałem ją w ogłoszeniu za 4700zł z ciągle tym samym prezbiegiem (przed sprzedażą zje*ał mi sie ślimak predkosciomierza i licznik zatrzymał sie na 44000)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Torszku przyszlifowana ta RS-ka Ja tam patrzę na to z lekkim przymrużeniem oka, ale tak pozatym to jest spoko ;) No to dzięki za rady ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 rs jest mocniejsza A jeździłes na mito i rs??, bo katalogowo mają tyle samo mocy. Mój kolega zanim kupił mito to szukał motocykla prawie 2 miesiące i mówił ze mito niby najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Rs'ki i AF'ki to to samo,tylko budy inne.Silniki Rotax tylko niewiem czym sie różni Rotax122 od Rotax123.Rs'ki to fajne sprzęty,teraz jeżdże na Rs50 i sobie tez chwale jak IGŁA.szczerze polecam na pierwszy motocykl 50ccm i 125ccm.teraz sam sie zastanawiam nad jakaś 125...ale to jeszcze poczeka :banghead: za bardzo sie do Apki przywiązalem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Jesli chodzi ktora mocniejsza to z tego co wiem i wyczulem to Mito jest szybsza od RS...Ze swojej strony bardzo polecam NSR...Japonczyk, wiec wykonczenie lepsze, wygodniejsza od konkurentow, lepszy dostep do czesci a osiagi wszedzie podobne... Zapraszam na www.125.pl Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINIK200HP Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Z NSR taki sam japończyk jak z MITO i RS. NSR oczywiście jest robiona w Europie :banghead: Też kilka lat temu marzyłem o takich sprzętach. Jak dla mnie numerem 1 zawsze będzie Mito. Podobno lepiej się prowadzi od RS i można nią lepsze zasy na torze wykręcić:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 a kto z was po torze jezdzi ?? ;) Siwy jak masz zmieniac na 125 to rob to teraz bo pozniej prawka na rok nie bedzie sie oplacalo robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Z NSR taki sam japończyk jak z MITO i RSno ale wiesz, ale mito i rs to przeciez wloszczyzna ;) , nie patrzymy na to gdzie jest fabryka, patrzymy na firme i z kąd pochodzi :P a kto z was po torze jezdzi ??dokladnie :P :P Tez chcialbym sobie sprawic jakas 125-tke, myslalem o NSR, nawet mialem juz jedna nagrana, tylko potrzebuje od ojca 300 zeta dofinansowania i pewnie bedzie moja. Ale jesli mialbym wybierac to wybralbym RS125 albo GS125 , GS-ka jest szybsza ;) :D , aprilie sa piekne ;) aprilia robi wspaniale motorki od50-125 , nie ma lepszych motorow w tych klasach niz Aprilia :( www.125.pldzieki za adres, kiedys znalazlem ta strone i nie moglem jej puzniej znalezc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi