vasiliy Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Witam Dzis (chyba dobrze uslyszalem) na TVN turbo o 21:00 jest premiera "automaniaka", a w nim chrastesty motocykli i bezpieczenstwo motocyklistow. Zobaczymy, moze warto ogladnac! PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1-Girl Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Na tvnturbo.pl jest cały program, jakby ktoś chciał wiedzieć kiedy są powtórki ;) Hmm...Zobaczymy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 No ciekawe sie zapowaiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Na tvnturbo.pl jest cały program, jakby ktoś chciał wiedzieć kiedy są powtórkidzieki, dzisiaj nie oglądne bo jade na zlot motocyklowy wiec akurat ogladne sobiekiedy indziej. no.. moze byc ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Widziałem zapowiedź - uderzenie motocyklem z kierowcą i z kierowcą i pasażerem w środek samochodu. Efekt - wysoki, bezwładny lot z koziołkowaniem 8O oby nikt z nas tego nigdy nie doświadczył... 3mcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Chłopaki czy możecie nagrać i i później wrzucić do pobrania. Od jakiegoś czasu nie mam TVN turbo ponieważ mam zmniejszony pakiet. Jak ktoś może to niech to nagra. ;) Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 27 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 material troche krotki, z wykorzystaniem urywkow z Jednosladu, ale te symulowane wypadki robia wrazenie... i to bylo tylko przy 60 km/h :? trzeba uwazac, oj trzeba... apeluje do Wszystkich o ostrozna jazde! Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 ktos mi kiedys opowiadal ze jego kolega (ale zagmatwane) smigal na jakims wiekszym enduro przez las i maluch mu pierszenstwa wymusil moto i maluch do kasacji a koles z moto 2 rece w gipsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Troche krotki material przygotowali ale dobrze obrazujacy konsekwencje wypadku z udzialem motocykla. Predkosc motocykla ustawili na 60km/h i obrazenia motocyklistow byly powazne, a przeciez nikt z nas nie jezdzi 60- nawet motorowery jezdza sybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 oglądalem dzisiaj premiere na TVN (tym zwykłym) o 8.00 pokazali tylko 2 wypadki ( IMO szkoda że 2, bo wieksza ilosc jakos bardziej oddziałuje na wyobraznie): RF-a i DR-ke z 2 osobami na pokladzie. niby motocykle jechały po 60 km/h , samochody duuuzo wolniej a jednak wygladało to bardzo groźnie ;) ps. kurde, fajna ta Martynka :twisted: ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 kurde, fajna ta Martynka :twisted: ;) a miałeś wypadki oglądać ;) P.S ja przegapiłem ;( 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Taka tez jest troche pocieszajaca prawda. Cialo ludzkie jest wstanie wytrzymac duzo wiecej niz pokazano w tych wypadkach (bynajmniej moje, choc nie jestem paker czy cos). Moje upadki z moto byly przy wiekszych predkosciach, fakt ze nie w jadacy samochod, ale jak do tej pory nic powaznego mi sie nie stalo, ale uwazac trzeba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi