Wazzabii Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 plywak sie zacial lub zaworek iglicowy w gazniku poszedl sie ******* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 ja sie tu mecze z opisaniem blokad a ty nawet nie podziekujesz Ja pisałem o tym wiecej niż 100 razy w wielu motocyklach i moze ze 3 osoby podziekowały więc sie nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 no coz jestem stosunkowo swierzy takze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Witam.Dziekuje wszytskim za rady dotyczace odblokowania dt80cl2 ;)Dzisiaj dokonczylem odblokowanie dt. Zdjalem zwezke z filtra powietrza, odblokowalem CDI, wyprulem dyfuzor oraz koncowke, podnioslem iglice na maxa oraz wyregulowalem sklad mieszanki... i na standardowych zebatkach 15/51 nie chce sie rozpedzac ponad 90 ;) na 5tym biegu wyciska ponad 80.... Czy nie powina wiecej isc ? Powiedzcie co o tym sadzicie.pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Bo masz standardową końcówe a nie przelotówke, i pozatym nie wiadomo jak się ma tłoczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteFunk Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 a czy mozna wybebeszyc tlumik caly? czy cos innego radzicie z nim zrobic? aha i zeby nie bylo za glosno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Bo masz standardową końcówe a nie przelotówke Standardowa ale zupelnie wybebeszona. Jest to pusta puszka. Tloczek jest raczej ok. Co o tym sadzicie ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteFunk Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 fik554 a glosno Ci chodzi z wybebeszona puszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 fik554 a glosno Ci chodzi z wybebeszona puszka? Glosno :) Pojecie wzgledne :PJestem przyzwyczajony ze Dt mi chodzila cicho... teraz jest glosno ;) Fajnie glosno ;) Jezeli masz przypalowych sasiadow albo smigasz w lesie to generalnie troche glosno jest. Wydaje mi sie ze tylko osoba lepiej znajaca sie na motocyklach zorietuje sie ze to jest 80 a nie jakas 250 :P Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Standardowa ale zupelnie wybebeszona. Jest to pusta puszka. No własnie a nie powinno tak być spaliny powinny wychodzić równomiernie a tak chodza po calej końcówie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Standardowa ale zupelnie wybebeszona. Jest to pusta puszkaczyli co? jest wyjete wszystko ze srodka i ..hmmm.... wewnetrzna srednica koncowki jest taka sama jak srednica zewnetrzna?? dobrzez zrozumiałem? opisz dokładnie, co jest tam zrobione/wyjęte Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 czyli co? jest wyjete wszystko ze srodka i ..hmmm.... wewnetrzna srednica koncowki jest taka sama jak srednica zewnetrzna?? Ee... Nie do konca ;) Wylot nie jest srednicy puszki :) Spoko spoko ;) W calej koncowce absolutnie nic nie ma. Wykombinuje jakis patent na lekkie wygluszenie tego bo na wysokich obrotach robi sie glosne :P pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteFunk Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 pokaz fotki moze tego co masz i jak to wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 dobra, dalej nie wiem o co chodzi ale powinno byc tak: długa rurka (cos koło 20mm srednicy) z dziurkami owinieta watą i to wsadzone w obudowe. jak masz inaczej to masz źle ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteFunk Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 robak i tak jest orginalnie, czy tak powinno sie zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi