Gość Occult Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Z ostaniej chwili... Będąc na imprezce firmowej, koleżanki mąż wracał z pracy i na jego oczach jakiś motocyklista wjechał w samochód. Kierowca moto zginął na miejscu, pasażer walczy o życie. Nie wiem jakie były przyczyny wypadku, myślę, że jutro będzie wiadomo coś więcej. ;) Powiem szczerze, że po takich akcjach coraz bardziej zastanawiam sie nad samochodem... tylko samochodem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 ten sezon należy do bardzo tragicznych :cry: [*] ku pamięci... o zdrowie pasażerki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Szkoda człowieka... i oby pasażer szybko doszedł do siebie...Chwila nieuwagi i tragedia gotowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 szkoda goscia... uwazac na siebie ,bo zycie jest zbyt piekne aby szybko zginac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 qwa, przykro sie robi ;):(;):(;):(;):(:D:(:.ja sam jezdze krotko, nie odkrecajac, a sam juz mialem 2 podbramkowe sytuacje....szkoda goscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Szkoda, szkoda ;) Jakoś tak naprawde pusto mi się robi, kiedy słyszę o kolejnym tragicznym wypadku... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Taka jest niestety smutna rzeczywistosc, motocykli na drogach coraz wiecej-wypadkow niestety tez. Obysmy tylko potrafili wyciagnac ztych smutnych faktow konsekwencje...[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 przykre.. uważajcie na siebie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Pokój Jego duszy i oby dla pasażera pozostało to tylko najgorszym wspomnieniem w jeszcze długim życiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Podobno jakaś babka zawracała w kierunku centrum i zajechała drogę srebrnej Kawie ZX12. Prawdopodobnie podczas awaryjnego hamowania złapali uślizg tyłu i wywrotkę. Niestety szlifa zakończyli na betonowym śmietniku i latarni... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Yaco to musieli sporo jechać że ich tak ostro wyrzuciło... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2727093.html Dziś moja koleżanka opowiedziała mi jak to było. Pogdobno w stronę centrum jachały dwa motocykle. Ten drugi nawet się nie zatrzymał. Prawdopodobnie i bardzo możliwe, że motocykle się ścigały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 ['] ['] ['] Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Ktoś wie kto to?Ktoś z forum? ['] ['] ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Czyli system przyjęty w Trucji (brak możliwości skretu w lewo lub zawrócenia ) nie jest taki zły :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi