piotr123 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Witam.Po miesiacu stania Dra za piernika nie chce odpalic.Zalozylem nowe ako i nic.Kreci ladnie,paliwo dostaje i nic...O co chodzi????Nie mam koncepcji na jej uruchomienie.PIOTR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 A iskra jest? Odpręznik się przypadkiem nie podwiesza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Ale wtedy chyba by tak łądnie nie kręcił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Jak odprężnik by się podwiesił, to właśnie kręcił by jak rakieta, ale nie było by sprężania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr123 Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Kreci normalnie.Czyli dekompresator raczej nie jest zawieszony.Ale tak swoja droga jak go wyregulowac?Jakie powinny byc luzy na ciegle?W moim przypadku raczej po renowacji głowicy(dzwigienki i wałek -regenerowane)Ten dekompresator zbyt mało uchyla zawory wydechowe.Mozliwe ze za duzo napawali i zbyt malo zeszlifowali materiału i teraz dzwigienka ma mniejszy styk z bolcem dekompresatora.To takie moje postrzezenie.Chociaz robiłem to u Świątka w Bydgoszczy który słynie z fachowosci.hmmm nie wiem.Jutro bede mysł co z tym robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Jak odprężnik by się podwiesił' date=' to właśnie kręcił by jak rakieta, ale nie było by sprężania ;)[/quote'] AAA no chyba że w ten sposób "podwiesił" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr123 Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Dodam jeszcze-miesiac temu odpalałem go po remoncie i snie zimowym i tez miałem problemy.Kreciłem i nic.Rozebrałem gaźniki bo w jednym było mało paliwa(raczej go wcale nie bylo).Poruszałem zaworkami iglicowymi i skreciłem.Lekko dmuchlem tez w pompe paliwowa i złorzylem do kupy.Po tym zabiegu odpalila na dotyk.Teraz po miesiacu znów te problemy z odpaleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Pawel Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 spróbuj na pych :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 qrde BIGa palic na pych to chyba na holu... ale tego nie polecam bo latwo o glebe... Moze zapłon sie pieprzy moduł ześwirował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi