Skocz do zawartości

Krk - OMIJAC. Szlif na kursie i co bylo potem.

Rekomendowane odpowiedzi

Aha, przez caly kurs tylko 8-smki ??

zero miasta?? troche dziwne.

Ja czekam kiedy wreszcie zdam na A. szkoda ze mam 18-stke w grudniu, a na motor to mozna chyba dopiero w kwietniu czy jakos tak. a nie chce czekac 4 miechow i robic wtedy bo bede mial mature, a na mature pasuje sie uczyc, wiec nie wiem kiedy ja zrobie to prawko na A ;) :P .

Pozdrawiam wszystkich kursantów ;)

ja na kursie jazdy po mieście nie miałem - tylko ósemki.

ciesze sie że miałem jedną jazde na mieście

ale czemu Hondą CM125 Custom co jak dodawałeś gazu za mocno to gasła... no i osiągnięcie zabójczej prędkości 60 to był nielada wyczyn

to moze ja napisze ile mialem godzin jazd...

w sumie 10h

w tym 8 godzin osemek i slalomow. pod gorke sam sie musialem uczyc bo instruktor mnie olal. 2h na miescie to byla tragedia i to tylko w okolicy WORD'u...

Szkola w Wawie na ulicy broniewskiego. Samochod byl ok, super i porzadnie, motorow nie polecam. brata pewnie wysle do Tomka, niech sie uczy, bo pewnie bedzie ode mnie motot pozyczal ;-)

ps: osemki krecilem najpierw jawka Dandy, potem wską, a na koncu (3h) docelowa sr250... paranoja!!

wiesz... po tym moim szkoleniu powiem ci tak: instruktor kaze ci robic osemki i idzie np skladac wske, alebo pic kawe, albo ogladac tv i ma cie w d*pie :-). bo osemke robisz gora na drugim biegu, nie rozpedzasz sie, krzywda ci sie nie stanie...

krzywda ci sie nie stanie..

no, ale główny wątek tematu wskazuje na to że może sie zdarzyc wypadek ;)

eh, to po co takie kursy wogule, to juz bym wolal pojezdzic 2 godz na placy, 2 na miescie, a osemki to bym sobie kolo domku robil.

ma cie w d*pie

aa, no to super, to pewnie w moim miescie jest podobnie, skoncze kurs z doswiadczeniem prawie takim samym jak zaczynalem.

A na prawku co jest na placu motorkiem do zrobienia ??

ósemki, start pod gorke, i co jeszcze ??