kornol Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Aha, przez caly kurs tylko 8-smki ??zero miasta?? troche dziwne.Ja czekam kiedy wreszcie zdam na A. szkoda ze mam 18-stke w grudniu, a na motor to mozna chyba dopiero w kwietniu czy jakos tak. a nie chce czekac 4 miechow i robic wtedy bo bede mial mature, a na mature pasuje sie uczyc, wiec nie wiem kiedy ja zrobie to prawko na A ;) :P . Pozdrawiam wszystkich kursantów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 ja na kursie jazdy po mieście nie miałem - tylko ósemki. ciesze sie że miałem jedną jazde na mieścieale czemu Hondą CM125 Custom co jak dodawałeś gazu za mocno to gasła... no i osiągnięcie zabójczej prędkości 60 to był nielada wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 to moze ja napisze ile mialem godzin jazd...w sumie 10hw tym 8 godzin osemek i slalomow. pod gorke sam sie musialem uczyc bo instruktor mnie olal. 2h na miescie to byla tragedia i to tylko w okolicy WORD'u...Szkola w Wawie na ulicy broniewskiego. Samochod byl ok, super i porzadnie, motorow nie polecam. brata pewnie wysle do Tomka, niech sie uczy, bo pewnie bedzie ode mnie motot pozyczal ;-) ps: osemki krecilem najpierw jawka Dandy, potem wską, a na koncu (3h) docelowa sr250... paranoja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Eh, to ja mam pytanie.Bo prawko dopiero przedemna, ale karte motorowerowa mam ;) , to te osemki sa takie wazne, ze az tak duzo sie to cwiczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 wiesz... po tym moim szkoleniu powiem ci tak: instruktor kaze ci robic osemki i idzie np skladac wske, alebo pic kawe, albo ogladac tv i ma cie w d*pie :-). bo osemke robisz gora na drugim biegu, nie rozpedzasz sie, krzywda ci sie nie stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 krzywda ci sie nie stanie..no, ale główny wątek tematu wskazuje na to że może sie zdarzyc wypadek ;) eh, to po co takie kursy wogule, to juz bym wolal pojezdzic 2 godz na placy, 2 na miescie, a osemki to bym sobie kolo domku robil. ma cie w d*pieaa, no to super, to pewnie w moim miescie jest podobnie, skoncze kurs z doswiadczeniem prawie takim samym jak zaczynalem.A na prawku co jest na placu motorkiem do zrobienia ??ósemki, start pod gorke, i co jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 jest osemka, slalom, gorka. powinni cie tez przynajmniej poinformowac jaka jest technika pchania motocykla z wylaczonym silnikiem i chyba tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamanouchi Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Staary- zrób ten kurs i zapomnij, a potem to se dopiero pośmigasz....Zresztą ja też miałem niezłego frajera na kursie- już nie pamietam jak się nazywał, ale pozdrawiam ciecia- 3sie- nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 no fakt, kurs zrob, lyknij jak niedobre lekarstwo ;-) zycie i tak cie nauczy najwiecej. objezdzony jestes wiec sie nie martw :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi