ukasz Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Też byłem ;) Na początek się co prawda nie załapałem, bo nieco pobłądziliśmy, dołączyliśmy na zakręcie, przyz zjeździe do centrum... czekaliśmy na przystanku autobusowym, aż pojawi się koniec sznura motocykli, abyśmy mogli włączyć się do zabawy no i traciłem już nieco cierpliwość 8O Takich tłumów to się nie spodziewałem 8O 8O 8O Jechało się fajnie, chociaż przed samym molem nieco zbyt długo czekaliśmy... aż mi się silnik zgrzał ciut za bardzo (na siedzeniu było gorąco jak na patelni :) ).Mam trochę fotek, pozmniejszam jutro i wkleję.pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Bylo superByło, było tylko, ze nie zdąrzyłam pojeździć na qładzie :) ale poza tym same pozytywy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 A były quady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 były dwa... i można było nawet pojeździć z vice mistrzem polski, ale jak już wspomniałam, mi się nie udało :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 można było nawet pojeździć z vice mistrzem polskiTy mi tu do wice mistrza nie podjezdzaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ma ktos ochote jutro (niedziela) zrobic jakas rundke po kaszubach? Jesli pogoda dopisze oczywiscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ochotę mam... podobnie jak egzamin, w poniedziałek :P :P :P A pogoda zapowiada się jak marzenie :D Cóż, szerokiej drogi i udanej przejażdżki... ja siedze nad xiążkami :D :( :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 ukasz.... nie placz... jeszcze tydzien i bedziemy "wolni jak dzikie swinie na zakrecie" :P) proponuje w przyszly weekend jechac np do ustki na 2 dni.. pod namiocik :P piszesz sie ??!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 ukasz.... nie placz... jeszcze tydzien i bedziemy "wolni jak dzikie swinie na zakrecie" :D) proponuje w przyszly weekend jechac np do ustki na 2 dni.. pod namiocik :D piszesz sie ??!! :D 27. w poniedziałek mam ostatni egzamin... z CePeeSów :P A w środę, 29. czerwca jadę na moto do Anglii... więc raczej odpadam :P Na dodatek w sobotę kolokwium z opto... czaaaaad :P :( :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 to gdzie ty sie tam bedziesz szwedac !! tu z nami jezdzij !!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 to gdzie ty sie tam bedziesz szwedac !! tu z nami jezdzij !!! :P No nie byłoby źle, ale wszystko już ustawione i za niecałe dwa tygodnie ruszam na zachód... jakby ktoś chciał się podczepić to zapraszam, zawsze raźniej będzie jak się znajdzaie jakieś towarzystwo do podróży :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi