PTASZYNA Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Śmiganie buło całkiem udane ;) Troche nowych znajomości ;) To był naprawde fajny wieczorek :!: :DPs.jak ktoś nie chce dostawać mandatów za jazde po chodniku motocyklem, niech dba, abym była obok ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ps.jak ktoś nie chce dostawać mandatów za jazde po chodniku motocyklem' date=' niech dba, abym była obok ;) :mrgreen:[/quote']A po co ten ktoś się w ogóle zatrzymywał? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 A po co ten ktoś się w ogóle zatrzymywał? bo parkowal... ;) ale najpierw przejechal z 50 metrow po chodniku ...jako ze staly samochody.. no to nie widzial suki policyjnej stojacej na drugim chodniku... ;p ale szanowny "pan wladza" doskonale widzial jadacego po chodniku ;)))jak pech to pech... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gzyver Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Witamkiedy bedziecie smigac nast. razem?? ucze sie w gda i zabardzo nie znam ludzi a ile mozna samemu smigacpzdr Maciej KLR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Podobno pogoda ma się poprawić, więc bardzo być może, że już niedługo ;) Zaglądaj na forum, to się zgadamy jakoś :) pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Wpadnij dzisiaj na 18-tą na Zaspe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Tomek9 a na tą poierwszą pomoc nie jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 ty nie panikuj ;p ktos bedzie na pewno jechac :D ja bede kolo 17.45 na zaspie i po jakichs 10 minutach bede lecial na kurs.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Andon - nie jadę bo podobne szkolenia mam co roku w robocie a po tygodniu od szkolenia i tak nic z niego nie pamiętam :D [ Dodano: 09-06-2005, 09:32 ]Andon - jeździsz tą maszyną co masz w avatarze? Jakoś nie mogę sobie skojarzyć tego motocykla. Ptaszyna jeździ z tobą jako plecak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 i tak nic z niego nie pamiętam :D)))))))))0ale nasze szkolenie bylo bez wody !!! :) na trzezwo...ps ja jeszcze pamietam... :flesje: ale to dopiero 2 dzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Andon - jeździsz tą maszyną co masz w avatarze? Jakoś nie mogę sobie skojarzyć tego motocykla. Ptaszyna jeździ z tobą jako plecak? Tak jezdze ta maszyna a Ptaszyna jezszi jako plecak :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Jedzie ktoś na paradę dzisiaj? Ja zamierzam się pojawić ;) Z tego co wyczytałem na stronie powerstation, początek o 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Ja się załapałem na sam koniec parady kawałek przed monciakiem. Na molo już nie wjeżdżałem tylko urwałem się do chałupy. Ogólnie fajny był żółty trajk który prawie porozjeżdżał gapiów :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Ja bylem z Ptaszyna na paradzie i na molo. Bylo super. Chcialem wpasc na chwile na zlot, ale jak krzykneli mi cene (160zl) to sie troche zgarbilem. Ale ogolnie mi sie podobalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrgregor Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Też byłem na paradzie, jechałem od samych bram PowerStation, dwie rundki przez Sopot i na molo. Po drodze gościu z parady spalił gumę na głównej przy Monciaku aż mu pękła i niestety musiał się udać do serwisu. Osobiście miałem okazję poznać pierwszego właściciela swojej Virażki (ja jestem 3) i dowiedzieć się co nie co o jej historii. .... Ogólnie fajny był żółty trajk który prawie porozjeżdżał gapiów :lol:A z żółtym trajkiem miałem lekkie spięcie po wożąc dzieciaki i panienki trąciłem lekko butem przednie koło i skręciło kierę aż zatrzymała się na korku od baku ale jak gostkom kazałem sprawdzić czy są straty (a nie było) to mnie puścili dalej. Za to dzieciak miał straszliwą radochę, że zaliczył "dzwona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi