PTASZYNA Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Z takim plecaczkiem to zawsze ;) ;) kobiecie nie dużo do szczęścia potrzeba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 24 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 no to szybko sie odezwaliscie :banghead: Przejezdzilem wczoraj chyba z 5 godzin. Najpierw sam zwiedzalem 3miasto, potem z Jaq'iem w sopocie, brzeznie, gdyni, oj bylo tego :(Pogoda byla az za dobra wczoraj (caly spocony bylem w moim futrze :D), ze zakonczyla sie burza.hehehe, a jak zasuwalismy z Jaqiem, byle doplynac do domu :D :D :DMam nadzieje ,ze jakos wrociles na chate, ew. zostales odcholowany przez znajomych w samochodzie :D Dzis tez nie jest zla pogoda. Moze ma ktos ochote polatac ? :DZaspa zaspa. Mi sie juz to nudzi, przyjechac, pogadac i sie rozjechac. imho bez sensu.Lepiej spotkac sie, pogadac, wyjechac na jakas wycieczke, pogadac i wrocic, albo znowu gdzies jechac. A moze ktos chce w srode jechac na Kaszuby? Np. do sierakowic, albo kartuz? Bo bede spadac tam i jak chcecie mozecie mnie odprowadzic :D p.s - PTASZYNA => http://www.forum.motocyklistow.pl/czat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Fakt, pogoda dzisiaj wyjątkowo zaje**sta, właśnie wróciłem, pośmigałem dwie godzinki po 3mieście :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 p.s - PTASZYNA =>http://www.forum.motocyklistow.pl/czat.htmlwiesz co z czałym szacunkiem, wq*** mnie takie gadanie, będę pisać co chce i mam gdzieś co kto o tym myśli. Nie podoba się - to nie czytaj, omiń i problem z głowy. Są tutaj przecież ludzie odpowiedzailni za to by usuwać "niepotrzebne posty", a z tego co wiem to Ty do nich nie należysz :? Daj se spokój z tym pouczaniem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 ukasz => to czemu sie do mnie nie odezwales/podjechales? :D PTASZYNA => no offence, zapomnialem buzki dodac. Rozumiem do czego dazysz, ale bez taka krotka wymiane zdan typu buzka, usmieszek to powstaje tylko burdel na forum. Rob jak uwazasz, Twoj image :banghead: Pozdr. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Master - ostatnio jakoś dojechałem w tej burzy. Od czasu do czasu taka przejażdżka dobrze robi :banghead: Przynajmniej moto sie troche przemyło bo jeszcze brud z zeszłego roku na nim zalegał :( Dzisiaj mnie raczej na Zaspie nie będzie. A jak ktoś chce to zapraszam w czwartek na grilla na działke (przyda się ktoś do kopania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 PTASZYNA => no offence' date=' zapomnialem buzki dodac. Rozumiem do czego dazysz, ale bez taka krotka wymiane zdan typu buzka, usmieszek to powstaje tylko burdel na forum. Rob jak uwazasz, Twoj image Pozdr. [/quote']nie sądze żeby to był, aż taki problem, tym bardziej, że nie jestem jedyna....A do tego wszystkiego to nie zamierzam się ograniczać i godzine przed każdym postem się zastanawiać, czy może komuś sie to nie spodoba, bo zawsze się znajdzie ktoś kto się przyczepi... No a bez żadnej buźki naprawde wygladało to jak bezczelny atak złośliwego 4umowicza, a to mnie tutaj naprawde najbardziej drażni i dlatego taka była moja reakcja... Mam tylko nadzieję, że nie jest to początek burzliwej znajomości.i Na tym skończe bo jeszcze za bardzo sie rozpisze, a to bez sensu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Zmiana planów...dzisiaj jednak pojawie się na Zaspie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 tez bym wpadl, jakies plany "na potem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Jak zwykle ustali się na miejscu. Pewnie standardowo "Kmar" a dalej to się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 ptaszyna... no spokojnie :banghead: nie "nerwuj" sie tak :( pozniej tylko chlop na ytm ucierpi ;pa ja mam pytanie..czy jezdziliscie moze z mlodym moze??? bo kur.. nie jestem pewien czy to wy..ale wylazilem z parkingu na do studzienki w kombi...kask w reku.. pelny osprzet..tylko ze na nogach a nie na kolkach... i mi nikt z 2 motorkow nie odmachnal!! jka to wy to wrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 ptaszyna... no spokojnie nie "nerwuj" sie tak pozniej tylko chlop na ytm ucierpi ;p a ja mam pytanie.. czy jezdziliscie moze z mlodym moze??? bo kur.. nie jestem pewien czy to wy..ale wylazilem z parkingu na do studzienki w kombi...kask w reku.. pelny osprzet..tylko ze na nogach a nie na kolkach... i mi nikt z 2 motorkow nie odmachnal!! jka to wy to wrrrr....Nie to nie my.A byles dzis na zlocie?Ktos wogole z forumowiczow byl?My bylismy ale nawet MasteraDD nie spotkalismy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Ja bylem i mialem nawet okazje byc swiadkiem goscinnych wystepow wiesniakow z free radicals, ktorzy pewnie w "imie zasad" znowu w 20 typa skopali jednego lub dwoch. Ludzie przyszli z dziecmi, coby sobie mogly popatrzec na fajne motorki, i musieli ze skwaszonymi minami uciekac bo "panowie sie bija..." Nie ma co, pokazali klase. A juz najlepiej wypadli kolesie, ktorzy na co dzien wpier****ja geriavit, ale skorzana kamizela z charakterystycznym logo widocznie dala im nadludzkie moce...Tak czy inaczej pokaz byl marny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Nie to nie my.A byles dzis na zlocie? nie bylo mnie.. jestem w trakcie pakowania.. szykuje sie do wyjazdu...ale chetnie bym sie spotkal :banghead: nie koniecznie na zlocie i pojezdzil ;] ale dopiero jak wroce..czyli kolo poniedzialku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Ja ne dojechałem z powodu awarii sprzeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi