MasterDD Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Siema ;) Jak widac jest strasznie dobra pogoda. Jezdzilem sobie juz sam, ale mysle ,ze jakby bylo pare osob to by bylo razniej.Ma ktos ochote sie pobujac po 3miescie?Oferta aktualna do zachodu slonca, chociaz... W nocy jakos po polnocy tez bym sobie pojezdzil. Zglaszac sie ochotnicy, spotykamy sie gdzies i jedziemy tez gdzies ;)Albo ja wpadne do kogos, byle ,zeby jeeechac ;) Pozdr. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 No to wpadnij do mnie do Gdyni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 OK, tylko gdzie dokladnie? ;) Odezwij sie do mnie na GG, bo Ty chyba cos nie odpowiadasz :|4039388 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Mysle ze oferta calkiem niezla, zwlaszcza ze mam juz sprzeta:)Przed chwila wrócilem bo zlapala mnie burza ;) Master bedziesz w srode na Zaspie? Zapewne przybede po pracy z moim plecaczkiem. A co do posmigania to jak tylko bede mial czas (zazwyczaj wieczorkiem) to jestem chetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 to jestem chetny.jesteśmy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 jesteśmy Spox niech bedzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 niech bedzie :? :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Ptaszyna daj sie wypowiedziec Masterowi....On pewnie gdzies sie chowa przed burza:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Ptaszyna daj sie wypowiedziec Masterowi.... On pewnie gdzies sie chowa przed burza:PCzasem Cię nie rozumiem.....ale już daję spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Jak w srode nie bedzie mokro to można się pokulać po zaspie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Andon13 napisał: to jestem chetny. jesteśmy Very Happy ta...chlopak chcial posmigac.. no to teraz sobie "posmiga" ;) haha 8) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Prognoza na środę niby dobra... jak będę miał jeszcze coś w baku to też wpadnę :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Andon13 napisał: to jestem chetny. jesteśmy Very Happy ta...chlopak chcial posmigac.. no to teraz sobie "posmiga" ;) haha 8) ;) hehe dobrze że moją Magdę wyjebali z tego forum to moge sobi pisać bezkarnie hehhehee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 ta... chlopak chcial posmigac.. no to teraz sobie "posmiga" haha Z takim plecaczkiem to zawsze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Prognoza na środę niby dobra... jak będę miał jeszcze coś w baku to też wpadnę :twisted: Zawsze w desperacji możesz zdjąć tablice i zatankować "za darmo" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi