hodscha Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Witam, Dzis nadszedl sadny dzien...odpalilem dniepera po MacBrusie. Nowa stacyjka, nowe zawiesznie,nowy lakier,nowa instalacja, swiece, i kupa innych niepotrzebnych pewnie rzeczy.... w trakcie przejazdzki wyszlo mnie ze mam krzywe kolo przednie, a z racji jego stanu SZUKAM INNEGO... Poza tym nie mam ladowania, i przejazdzka skonczyla sie na trasie "dookola trzpaka...". Co predzej siada? regler elektroniczny czy alternator?Przy robieniu instalacji udalo mi sie zrobic male zwarcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 A to niemożesz tego koła nacentrować tylko wywalac kase na nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodscha Opublikowano 24 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 niekoniecznie,beben jest w stanie z rodzaju tych tragicznych i dlatego wolalbym wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Wydaje mi się że rzeczywiście lepiej jest kupić nowe koło. Co do instalacji to mnie zdarzyło się że palił się jakiś układ w alternatorze ( nie znam sie na tych jeba...ch kabelkach).PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 ja mialem problem z ladowaniem. na kabelkach sie nie znam ;-)... wiem ze pradnica (mam maluchowa) byla ok, regulator tez. okazalo sie ze to wina starego przewodu, ktory po prostu pekl/przelamal sie i nici byly z ladowania:-). poszedl jeden z trzech kabelkow przykreconych do regulatora (zwyklaego, ruskiego, seryjnego). potem po obejrzeniu sie okazalo, ze dwa inne tez koncza swoj zywot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 co do kola: jak sie nie da mlotkiem(dwoma) ani sciaganiem szprychami to chyba rzeczywiscie trza kupic ''nowe''. na allegro niedawno bylo tego... pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 MAM DO SPRZEDANIA NÓWKE SILNIK DO DNIERPA (WERSJA EKSPORTOWA, DUZO LEPSZE WYKONANIA NIZ ZWYKŁY, INNE DEKLE ZAWORÓW I POKRYWA APATARU ZAPŁONOWEGO). SILNICZEK NIGDY NIE BYŁ ODPALONY. INFO POD TELEFONEM 500333684SKRZYNIE NÓWKE TEŻ MAM ;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi