Nadiq Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Czy rozwiesiłeś info w 2oo?Czy prócz wieści tutaj na forum rozsławiłeś akcję?Bo np. Bernik nic nie wiedział, Yaco również... Wygląda na to, że trzeba w ciagu tygodnia zrobić porządną akcję propagandową wśród motocyklistów :mrgreen: A może by tak na chwilkę wrzucić temat do Piwa? Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 rozslawilem akcje paru znajomym nie rozwiesilem info w 2oo(rok temu nic nie dalo) no ale moze przyczepie jakas kartke jutroto dziwne ze nic nei wiedzieli bo wyslalem wszystkim znajomym info na gg z linkiem (mowie o bernie i jacku) tlumaczcie sie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Gdzie jest ten DD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 dom dziecka jest w warszawie na ochocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Podaj adres to jeśli ktoś nie zdąży na zbiórkę to dojedzie do DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 tu jest wlasnie problem bo dokladnego adresu nie pamietam :|ulica korotynskiego jest to na ochocie nie dam sobie glowy uciac jaki to ma numer ja tam jezdze na pamiec ;) LEPIEJ SIE NIE SPOZNIAC!! EWENTUALNIE JAK JUZ BEDZIEMY DZWON TO CI POWIEM 506-951-909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 dzieki mam nadzieje ze dobrze pamietasz :> tak zeby bezczelnie nie nabijac powiem tylko ze mimo ze juz wiemy gdzie jest DD nie spozniajmy sie bo to duzo ladniej wyglada jak na teren DD wjezdza cala ekipa np 15 maszyn!!to robi wrazenie itd takze nie spozniamy sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ode mnie ma być orkiestra reprezentacyjna więc szykuje się większa impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 zajebiscie galarze niesamowicie sie ciesze :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ja rozpoczęłam również akcję propagandową wśród tych co to forum czytają rzadziej lub wcale :-)Mam nadzieję, że pojawi nas się spora gromadka :mrgreen: Bartoszu -> módl się o ładną pogodę :mrgreen: Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 hihi mysle ze jak odtanczymy cos konkretnego na parkingu bedzie ladna pogoda o ile wczesniej nie zgarna nas do psychiatryka za dziwne podrygi w miejscu publicznym :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 HA :!: Ależ jestem rewelacyjna, namówiłam kolejnego chętnego z Banditem 1200 :twisted: Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ja rozpoczęłam również akcję propagandową wśród tych co to forum czytają rzadziej lub wcale Dzieki Nadiq za zaproszenie ale...ja nie mam moto, nie mam nawet jeszcze prawka :) Moge katamaranem sie przytargac co by foty porobic przy okazji znajomych z klubu Hondy przytargac ale to nie ten klimat. Chcialbym sie pojawic ale nie mam jak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ja sie na 99% pojawie z plecaczkiem:-))) Czy dobrze rozumiem, że zbiórka w niedz o 10:30 na Bemowie? Pozdr,Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi