PomyK Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 ładnie dawali rade ale dodam że jezdzili bez kasku i żadnych ohchraniaczy.. jeszcze chwila tak dalej i zobaczymy ich krzychu 985 w szpitalu "na górce" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 faktycznie jeżdzili bez zadnych ochraniaczy , jedynie (własciciel - chyba) miał kask i on fajnie wymiatał, najlepszy był ten najmniejszy, co chwile go ponosiło i gleby były blisko, ale skubany dawał rade jeszcze chwila tak dalej i zobaczymy ich krzychu 985 w szpitalu "na górceco racja to racja ;) Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzier Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 To proste trzeba zalorzyć ołowiany pas o masie minimum 35 kg siąść na kierownicy i ruszyć z 6 biegu raczej nie wyrwie (może troche)Myśle też nad kąpresją tego motoru mój kumpel ma RM 250 z 94 i złożył nowy tłok to musi w niego kopać tak jak by chciał kopnąć kogoś w głowe czyli od frontu albo skacze z mórka :rolleyes:Jeśli chodzi o kompresję w 500cc to jest za*ebista ,wręcz powalająca:) Ja ma kx 500 świeżo po remonci i nie mogę przełamać kompresji tak by moto odpaliło, czasami odpala ale komprecha jest tak mocna że czasami czuję jak tłok jest na górze i nie przełamałem go :) Raz odpaliłem i pochodziła z 5 min to wibracje są za*ebiste na ruch manetką reaguje błyskawicznie, nie wiem co to będzie jak rozpalę ją na dobre:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Witam !!!!!!!!Czytalem wasze posty i musze wam powiedziec ze u mnie w malej miescinie kiedys odbywal sie motocross i byly klasy 500 jak to startowalo to bylo slychac 10 km dalej straszne potwory, także odbywaly sie wyscigi crossow z bocznymi wozkami to bylo piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 U mnie znajomy miał Cr500 rocznik 98 lub 99 juz na aluminiowej ramie no i wiadomo potwór że sie bali jezdzić.Na koło na 6biegu szedł bez problemu no znajomy noge od jazdy na kole połamał a gleb to miał baaardzo duzo.No i przyszło do sprzedaży motorek w stanie idealnym.To było 2 lata temu chciał za niego 7500tys to wtedy było nieduzo jak na taką fure tylko kto nie przyjechał oglądać no dobra wygląd za*ebisty, wsiada któtka przejażdżka koles zchodzi i mowi żeby szedł w pizdu z takim motorem :rolleyes: i takich 10 kozaków było.I wyszło ze taki za*ebi*** motor sprzedał za 5tys bo nikt go niechciał. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzier Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 U mnie znajomy miał Cr500 rocznik 98 lub 99 juz na aluminiowej ramie no i wiadomo potwór że sie bali jezdzić.Na koło na 6biegu szedł bez problemu no znajomy noge od jazdy na kole połamał a gleb to miał baaardzo duzo.No i przyszło do sprzedaży motorek w stanie idealnym.To było 2 lata temu chciał za niego 7500tys to wtedy było nieduzo jak na taką fure tylko kto nie przyjechał oglądać no dobra wygląd za*ebisty, wsiada któtka przejażdżka koles zchodzi i mowi żeby szedł w pizdu z takim motorem :rolleyes: i takich 10 kozaków było.I wyszło ze taki za*ebi*** motor sprzedał za 5tys bo nikt go niechciał. :)niestety prawda jes taka a nie inna, motocykle maja zajefaje odejście! Ja w swojej kx 500 też pewbie si e przestraszę ale Bóg stworzył mnie bym w końcu umarł , jak to się spełni to nie wiem, ! Myśle sobie że na SM to się najlepiej nadaje tylko przełożenia zmienic i jazda!:unsure: Troche terenu muszę pomieszać , nie ma mowy jak przezanczenie to przeznaczenie - zreszta kupuiłem nie drogo, a życie też jest niewiele warte:) hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi