Frencci Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Pragnę się z Wami podzielić nowiną- 25 czerwca tegoż roku zawieram związek małżeński z moją Kaśką/Lidą (po 'naszemu' chajtamy się ;-]). Jesteśmy parą Ducatistów, którzy już od ponad czterech lat razem toczą boje z codziennością i uganiają się po świecie na dwóch kółkach. Serdecznie zapraszamy motorkowców, którzy mieliby ochotę tego dnia wybrać się na przejażdżkę do Gniezna aby przyjechali uczestniczyć w naszej uroczystości do gnieźnieńskiego USC (godz. 16.00). Dla nikogo nie zabraknie lampki szampana (kierującym- bezalkoholowego ;-]...). Pozdrawiamy serdecznie: Smoczyca i Jacollo (szczegóły w mojej galerii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 uuuu no to gratulacje wielgachne ;) nie ma to jak pewna decyzja z.... pewna kobieta ! postaram sie smyknac 25-tego (rezerwuje dzionek) ! p.s. - to juz 2 weselicho w mojej Wielkopolskiej okolicy (...Marco...) a co z reszta ojczyzny ??? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Gratulacje :lol: Postaram się być, nie napisałeś jednak o której godzinie się chajtasz?I gdzie w Gnieźnie jest USC? W Rynku?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Przyjacielu Ducatisto- wszystko jest w moim 'albumie'...he he. Impra jest 25 czerwca o godz. 16.00 w USC. Urząd znajduje sie przy ul. B.Chrobrego- to jest glowna ulica (deptak z 'ogrodkmi') przecinajaca miasto- biegnie przez Rynek. Ale, ale do bliskich przyjaciół ślemy za jakiś czas specjalne maile...;-]. Pzdr i dzięki: Dominik i Luzipower! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 uuuu no to gratulacje wielgachne ;) nie ma to jak pewna decyzja z.... pewna kobieta ! postaram sie smyknac 25-tego (rezerwuje dzionek) ! p.s. - to juz 2 weselicho w mojej Wielkopolskiej okolicy (...Marco...) a co z reszta ojczyzny ??? :PNo, dzięki wielkie! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Urząd znajduje sie przy ul. B.Chrobrego- to jest glowna ulica (deptak z 'ogrodkmi') przecinajaca miasto- biegnie przez Rynek. Aaaaa' date=' już kojarzę ;) czyżby to było tutaj :Phttp://wwwsvc01.ninja.ev1.bikepics.net/pic...pics-158348.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Si Senior! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Jeśli nie wypadnie nic poważniejszego powinienem sie zjawićNie wiem jak buda bo w zasadzie semestr będzie juz zakończony ale może byc jakiś egzamin chociaż te zazwyczaj mam od rana więc chyba będę, tym bardziej że chce sobie luknąć jak wygląda taka imperezka aby mieć już jakieś doświadczenie w przygotowaniu swojej pozrdrowienia no i oczywiście gratulacje :lol: oj ten sezon mocno obfituje w tego typu imprezy ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 No dzieki, dzieki. Wiesz sam- milo jest jak ktos z grona motocyklistow pamieta. O Twojej imprezie tez czytalem ale jest to tak odlegly termin dla mnie, ze niepotrzebnie nie zasmiecam forum. Nie mam jeszcze sprecyzowanych planow wakacyjnych. Ktos proponowal abys jednak jeszcze raz wrzucil temat np. na miesiac przed slubem- to dobry pomysl. Dzieki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Jest propozycja aby polaczyc zlot we Wrzesni z wypadem na slub Jacka, mam nadzieje ze ta propozycja wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Po paradzie w ewrzesni mozna wybrac sie całą ekipa do gniezna to zaledwie 20 km - trzeba sie tylko pwostrzymac od wiekszej ilosci piwa przed 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 tiaaaaaaaaaaaaaaa..i myslisz ze ktos podejmnie to wyzwanie :-) :-) :-) toc jak z piatku na sobote sie pije do 3-4 w nocy to na drugi dzień każdy jest jeszcze wczorajszy :-) :-) :-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 He he, dzieki Ludzie za pamiec :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes62 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Serdzeczne gratulacje ziomalom ze "stolicy" Gniezna :evil: To tez moje miasto rodzinne chociaz troche mnie powialo dalej.Ale przynajmniej ja wiem gdzie mozna sobie w Gnieznie ,patrzac w oczy ,powiedziec TAK, oczywiscie na "karei", wiara :roll: dla niewtajemniczonych tam wlasnie znajduje sie USC.Pozdrowionka Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Dziekujemy ze Smoczyca moja. Daj cyna jak bedziesz na 'miejscu', pogadamy. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi