a!ntek Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Skoro zazwyczaj do padow trzeba wiercic owiewki to czy jest to rownoznaczne z koniecznoscia malowania motocykla po zalozeniu' date=' czy da sie wywiercic bez koniecznosci malowania calego plastiku?[/quote'] Nie potrzeba żadnego malowania, a nawet zdejmowania owiewki - jakiś mały frezik Dremmela i da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Są takie śmieszne nakładki do wiertarek które wiercą od razu kółka na wymiar - zestaw w Praktikerze z 15 zł kosztuje... To fakt, że woda mi trochę straty zmniejszyła (w ubraniu bardziej niż w moto) ale... gdyby nie cholerny deszcz, to pewnie bym się nie wywalił. Ale z drugiej strony, w tym roku szlifa mam już za sobą... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Są takie śmieszne nakładki do wiertarek które wiercą od razu kółka na wymiar Z tym bym uważał, bo można choćby nie wycentrować dobrze otworu do mocowania. Te małe frezy są super - robisz najpierw mały otwór i masz możliwość powiększania go kontrolując jego kształt i wycentrowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 W tej nakładce o której mówi Maniek wiertło centruje. Bardzo fajnie. A co centruje wiertło? Wiercący swoimi ręcami? :P Rzecz w tym, że można nie trafić w sedno :lol: Podawana przeze mnie metoda daje możliwości korekty zawsze podczas wiercenia.Wasza nakładka pewnie jest OK, ale trzeba mieć stalowe nerwy... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Bagatelizujesz :mrgreen: jak sie nie trafi to sie przyspawa do bloku silnika albo do chlodnicy czy tam gdzies ;) kombinezon do wywalenia czy nie ma sladu? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1-Girl Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Crashpady dobra rzecz :PCo prawda nie miałam jeszcze okazji testować swoich, ale wiem, że w przypadku np. gleby parkingowej moto nie ucierpi - w innych sytuacjach nigdy nie wiadomo, chociaż (jak czytamy w historii Mańka) mogą być baaaardzo przydatne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Joł ! No widzę Maniek, że sezon w pełni rozpoczęty. Dobrze, że nic Ci się nie stało ! Mam nadzieję, że ten szlif nie porył Ci psychy i nie będziesz miał oporów przed zakrętami na Trasie Toruńskiej ;) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Spoko, Wpadnij koło 21-ej do 2oo to zobaczysz... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Spoko, Wpadnij koło 21-ej do 2oo to zobaczysz... Chciałbym ... Dziś mam jakąś imprezkę firmową ;) Obawiam się, że nie będę w stanie jechać wieczorem na moto :mrgreen: Ale wierzę, że psycha nie siadła i dalej będziesz mógł trochę za szybko ganiać po Wawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Tez mam u siebie crash pady ale oby do konca zostaly jako ozdoba moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1-Girl Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Zastanawiam się, czy nie zrobić sobie klatki na moto.Na pewno daje większą ochronę, niż tylko crash pady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Zastanawiam się' date=' czy nie zrobić sobie klatki na moto.Na pewno daje większą ochronę, niż tylko crash pady...[/quote'] aż tak ostro dzidujesz, stuntujesz że potrzebna CI klatka ? 8O 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 no klatka jest ok, moze od razu zabudowana beemke :| :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 moze od razu zabudowana beemke :| :banghead: nie czaję OCB :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIMI Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 stopmen napisał:moze od razu zabudowana beemke nie czaję OCB chyba mu chodzi o tego skutera BMW z pasami i daszkiem;/ JA ZA TO NIE CZAJE JAKA "KLATKA" :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi